Състоял се е телефонен разговор между Тръмп и Зеленски, като украинецът се е обадил. Инициативата е била на Зеленски

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sastoyal-se-e-telefonen-razgovor-mezhdu-tramp-i-zelenski-kato-ukrainecat-se-e-obadil-iniciativata-e-bila-na-zelenski/138561 SvobodnoSlovo.eu
Състоял се е телефонен разговор между Тръмп и Зеленски, като украинецът се е обадил. Инициативата е била на Зеленски

Състоял се е телефонен разговор между Тръмп и Зеленски, като украинецът се е обадил. Инициативата е била на Зеленски, това е много сериозен индикатор за раздвижването вътре в ДД. Зеленски демонстрира пренебрежение към сегашната американска власт, първо обръщайки се към Тръмп по малко от седмица след опита да бъде ликвидиран, второ, наричайки го "Президентът Тръмп" и трето, търсейки начин да се хване и за идващата власт в САЩ.

Тръмп от своя страна е заявил, че КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, което пък издава нагласите в САЩ, изключителното предимство, което републиканците получиха в резултат от опита за убийство. И още един интересен щтрих от досега оповестеното за разговора. Тръмп е заявил, че преговори за мир трябва да се водят само между.....Русия и Украйна. Това вече е супер сериозно! Само това може да му донесе нов опит за убийство!

Анастасия Гешева

3 Коментара

Мирмидон

1 month before

Зельо се е обадил да предупреди Тръмп, че ако не му играе по свирката, укрите ще продължат с опитите да го очистят.

Коментирай

Гинко Билоба е нужен в големи количества ...

1 month before

Тръмп от своя страна е заявил, че КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, което пък издава нагласите в САЩ, изключителното предимство, което републиканците получиха в резултат от опита за убийство .... Аз от това изречение нищо не разбрах ... Ноотропил, Акутил и Гинко Прим Макс в овчи дози ... !!!

Коментирай

Силно препоръчвам да си направите тест за Алцхаймер ...

1 month before

Не боли и няма странични ефекти .. https://www.lekar.bg/30350/%D0%B0%D0%BB%D1%86%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D0%B5%D1%80-2/ ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.