Сега ще хвърля в шок всичкият умнокрасивитет:

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sega-shte-hvarlya-v-shok-vsichkiyat-umnokrasivitet/117466 SvobodnoSlovo.eu
Сега ще хвърля в шок всичкият умнокрасивитет:

Сега ще хвърля в шок всичкият умнокрасивитет:

Изобщо не ме интересува колко пър...т кравите. Разбирам възмущението на умнокрасивите от кравите и принципно животните, защото те не извършват подобна гнусна дейност, а изпускат миризми на рози и орхидеи. 

Не ми дреме какъв въглероден отпечатък оставям. И ако на банката ми примерно й е интересен тоя въпрос, ще оставя кален отпечатък по задните им части.

Не ме интересува зелената енергия. Гнусно ми е върху плодородната земя да гледам грозни и черни соларни паркове.

Не ме интересува мнението на гинеколожката начело на ЕС за замърсяването на въздуха. Ако толкова й пука, да си свали зад...ка от самолетите, с които хвърчи и да ходи на кон, ако иска да е толкова екологично. 

Не ми пука за мигрантите, които идват от други континенти. То на техните правителства и братя не им пука, вие искате на мен да ми пука. И да лишаваме българите, за да имат те.

Не ми пука за украинците. Каквото си потърсиха, това си намериха. Ще си го получат на три ката. Единственото, което искам, е да престанат да ни занимават със себе си, че най-накрая жертвите от досада ще бъдат повече от тези от войната.

Та такива ми ти либерални работи. Нека хейтът започне сега!

Елена Гунчева-Гривова

16 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Аз съм в шок. И Муцинка е в шок. Всички сме шокирани. Гривова нищо не е написала против Възраждане. Няма нито дума за Костадинов. Ужас.

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Аз пък съм шокиран,че Елена не е написала нищо против ЧШ и ВБР на лезбийката Муцинка!Абе тая Муцинка да не е някой проскубан помияр от сокаците на Полски Тръмбеш ?

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Борис, не се бъзикай с мен, че съм много докачлива. Ще се оплача на Боци и ще видиш ти... Я кажи как върви предизборната кампания... Нашия човек ще спечели ли...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

И ако искаш да знаеш, Муцинка живее в Подуене, а иначе е родом от Поликраище. Аз съм от Полски Тръмбеш и имам шивашки цех там, а живея в Овча купел 2. И лесбиййка се пише със с, а не със з. Ех, Бори се... Впрочем за какво се бориш...

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Уважаема ЧШ!Много добре знам как се пише "лесбийка",но в разговорния език за благозвучие се произнася "лезбийка"!Българският език е безкрайно богат и разнообразен и много често има разминаване между писмените и разговорните форми,което само го обогатява!А това,че Муцинка е от Под/х/уене не и пречи да е такава. От там са и най- големите футболни хулигани,както и оня оръфляк-кръпката.А пък аз съм от особено популярния напоследък с пидерасите си-по ББ град-Хасково и имам огромен бубарник и черничеви градини.

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Боря се за световен мир и РОССИЯ да победи бандерлозите и да си вземе ОДЕСА,КИЕВ,ХАРКОВ и цяла ИУ,а ЗУ да си троши главата под властта на шляхтата! Обичам червеното,даже веднъ/а/ж в хасковската Идимирлийска кория откъснах червена мухоморка,щото много ми хареса ЧервенатаШапчица на гъбката.Не я изядох,ама се снимах под ръка с нея за вечен спомен! Бог да я прости!Много бързо се сдуха и я погребах с военни почести и военния духов оркестър,диригентът на който ми беше съученик в"Изгорялата"гимназия! А Възраждане са,с малки изключения,тъпи демагози!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Борис, в общи линии сме от един отбор. Бъди здрав и щастлив.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Голям пожар! Спука се петролопровод в Украйна, има пострадали -"В 17:54 ч. (и българско време), близо до село Стримба, в Надвирненски район, се е спукал петролопровод (с диаметър 150 мм)", предаде Франс прес, като уточни, че петролът се е разлял на площ от около 100 кв. м. --- Интересно от къде и за къде върви тоя петрол? Да не би да е от Русия? Нали се отказахте от руския петрол? 15 см тръбичка ---- Има хора като ги видиш още и ти става ясно защо Господ ти е дал средният пръст.

Коментирай

Борис

преди 1 месец

Егати п/провода-150мм,ако е вярно!Сигурно е захранвал цистерната в някоя МТС.За знаещите неграмотни-МТС-машино тракторна станция!

Коментирай

Мишо

преди 1 месец

Червена Шляпке, какво още трябва да се пише за Късопишков, че си толкова ужасена? Този тарикат е демагог и лицемер, който се прави на патриот, защото за това му плащат! На теб пък ти плащат да плещиш глупости денонощно! Ставай вече, че ще загубиш надницата!

Коментирай

Балалайка

преди 1 месец

В плодородната ни земя се заравят отпадъци, като неразградимите и неподлежащи на рециклиране перки от ветрогенератори. Толкова за зелената енергия.

Коментирай

Никола

преди 1 месец

Браво Ленче!

Коментирай

Бай Иван

преди 1 месец

Бях удивен, когато на скороразбрах, че Холандия е втора в света по износ на селскостопанска продукция след САЩ и че правителството на Рюте си е поставило за цел да ликвидира 3000 ферми с крави, защото замърсявали въздуха! То бива дебилизъм, но явно дебили има най-много в западноевропейските правителства! За сведение, ако цяла Ервопа мине на безвъгероден добив на енергия, то в света ще намалее само с 1/10 част! В същото време да припомня, че въглеродния двуокис е жизненно необходим за растенията, както за нас е необходим кислорода, който растенията и дърветата отделят, като "дишат" въглероден двуокис!Само, че няма една европейска програма, която да ни налага да садим гори, а само такива да си унищожим промишлеността! Защо е така си отговорете сами!

Коментирай

Красимир

преди 1 месец

Напълно съм солидарен с аявторката.

Коментирай

OZIRIS

преди 1 месец

До бай Иван: щото са педали

Коментирай

Янка Аврамова

преди 1 месец

Браво на авторката ! Само ще напиша за какво ми пука единствено....За бебетата на България. Страхувам се ,че на психично болните русофоби може да се оривиди или присъни ,че българските младенци са шпиони и русофили ,и да не би подобно на Цар Ирод ,който се страхувал за трона си,да поръчат на другия ден да бъдат избити или експулсирани и захвърлени извън българска граница . Извинявам се ,за черния хумор,но толкова кретени на куп в управлението на България не си представях..Изживявам културен шок ,че в България моята Родина има толкова мерзавци ....и предатели...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.