СЕГА ясно ли е колко са подли наглите?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sega-yasno-li-e-kolko-sa-podli-naglite/5114 SvobodnoSlovo.eu
СЕГА ясно ли е колко са подли наглите?

СЕГА ясно ли е колко са подли наглите?

Две министерства се очертаха, като остриета срещу мафията и конкретно с проверки срещу Гешев, Борисов и Пеевски основно по сигнали на БОЕЦ за извършените от тях престъпления.

Предупредих какво може да се очаква от Буда, Пеевски и бандата им, за да задържат на поста Гешев - удар срещу тези министерства, срещу Рашков и Надежда Йорданова. И вече е факт. Предстоящите протести на служители на МВР и надзирателите в затворите, които са към правосъдното министерство са организирани с външна намеса и с цел дестабилизизация на двете министерства и демонстрация от страна на мафията, че продължава да има сериозен контрол върху тях на средно и ниско ниво.

Докато Kiril Petkov продължава да се моли на Гешев да подаде оставка, опитва се да гаси 100 пожара и игнорира сигнала на БОЕЦ за #ГешевКилърГейт, мафията не спи и е в настъпление. Вече предупредих и за следващите им ходове и действия. Ще направят всичко, за да спасят Гешев, който им осигурява безнаказаност и недосегаемост.

Битката срещу мафията не е бизнес, политика, или странично занимание. Това е война и си има своите правила. Срещу беззаконието действаш по закон - бързо, твърдо и ефективно, като използваш целият ресурс, с който разполагаш. Изисква се концентрация, фокус, опит, знания, смелост и жертвоготовност. Ако ги нямаш търсиш помощ, но не губиш време. Защото времето е срещу теб.

И още нещо, не можеш да се бориш срещу мафията с нейните кадри. Службите, МВР, КПКОНПИ и ДАНС трябва незабавно да бъдат почистени от марионетките и калинките назначени от Борисов и Пеевски, за да бранят и обслужват техните интереси. Тестове за интегритет и масово прочистване, дори и с цената цели отдели и дирекции да бъдат временно закрити до прозрачен подбор на нови кадри. По добре да не работят, отколкото да работят за мафията.

БОЕЦ продължаваме борбата за справедливост срещу корупцията и наглите и носим своите рискове и отговорност. Дали правителството ще подкрепи нашите граждански усилия и действия е тяхно решение и те носят отговорност.

Ние сме заявили подкрепа за постигане на целите, които считаме за общи. Но за да успеем са нужни наистина общи усилия.

Правителствата идват и си отиват, а гражданите оставаме, продължаваме битката и плащаме цената за всичко.

Ще се преборим.

Георги Георгиев

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.