ШЕФКАТА НА "СИКРЕТ СЪРВИС" - АУТ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/shefkata-na-sikret-sarvis-aut/138819 SvobodnoSlovo.eu
ШЕФКАТА НА "СИКРЕТ СЪРВИС" - АУТ

 

Кимбърли Чийтъл, шефката на „Сикрет сървис“ на САЩ е подала оставка. Решението й идва след повсеместни критики за пропуски на секретната служба във връзка с опита за убийство на Доналд Тръмп. 

Няма свястно обяснение защо покривът не е бил локализиран, защо убиецът е допуснат да премине през охраната, макар че металодетекторите са фиксирали предмет - лазерен далекомер, защо и как е пренесъл пушката си, защо е успял да пусне дрон да огледа местността часове преди митинга, защо полицията и "Сикрет сървис" не са реагирали на сигнали на гражданите, че въоръжен мъж пълзи по покрива на сграда на около 130 метра от трибуната, защо не е бил застрелян от снайперистите на "Сикрет сървис" веднага, когато са го забелязали, а едва след първите три изстрела и последвалите след тях още няколко (вероятно от оръжия на полицията), защо...

Григор Лилов

4 Коментара

Бай Иван

1 month before

Ееееех, Г-н Лилов, То и баба знае да задава въпроси от нивото на "80-те процента" (Проф. Иво Христов). Ами ти, дето се бараш за бир пар

Коментирай

Сексистко ли е

1 month before

Да се каже; има жена има проблем?

Коментирай

Иван Пеев

1 month before

Секретните услуги означават всичко, включително и сексуални такива. Остаряла женицата, търси се по-младо парче... Нормално. Може пък да вземат Моника Люински на работа - доказан професионалист. Хилъри го обяви.

Коментирай

moitoi

1 month before

Колко си прилича с Нюланд...и по оставката...!?!?!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.