Щом Баце изпълзял от спалнята и се вихри по телевизионните студия, значи ситуацията му е критична

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/shtom-bace-izpalzyal-ot-spalnyata-i-se-vihri-po-televizionnite-studiya-znachi-situaciyata-mu-e-kritichna/6919 SvobodnoSlovo.eu
Щом Баце изпълзял от спалнята и се вихри по телевизионните студия, значи ситуацията му е критична

Сега сериозно, щом Баце изпълзял от спалнята и се вихри по телевизионните студия, значи ситуацията му е критична, а страхът от Рашков колосален.

Колкото до парите ДМС в МВР, как Борисов има очи да го критикува, при условия, че той освен пари за МВР, хвърляше и пачки от Секвоята предизборно?!

По негово време МВР вземаше ДМС, за да бие протестиращите срещу ГЕРБ и корупцията, сега се взема ДМС, за да бори купуването на гласове и да се пази на граничната бразда, да се задържат мигранти!

А последнотоб еше бизнес за Обединените патриоти!

Само забележете разликата. При Борисов в полицията се поощряваще нарушаването на закона, сега се стимулира бортбата с престъпността.

Димитър Стоянов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.