Слава на Украйна, ЕС, САЩ, ракетите Пейтриът и всички останали идиоти, които погубват Европа...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/slava-na-ukrayna-es-sasht-raketite-peytriat-i-vsichki-ostanali-idioti-koito-pogubvat-evropa/26677 SvobodnoSlovo.eu
Слава на Украйна, ЕС, САЩ, ракетите Пейтриът и всички останали идиоти, които погубват Европа...

Тази година, поради зверските цени, реших да тествам без парно и топла вода. Ще плащам общите части - да, но това го броя за дране. Радиаторите са студени. Топлата вода е затворена.

Вместо това, ползвам бойлер, 2 климатика и 1 конвекторен радиатор.

Разходът ми за ток е 82 лв. повече от предния месец. Т.е. разходът за отопление и топла вода с ток ми е 82 лв.

Погледнах си сметката за парно и топла вода от миналата година. 142 лв.

Но тази година има увеличение с 40%.

Т.е. би следвало да е около 200 лв.

200 срещу 82...

Слава на Украйна, ЕС, САЩ, ракетите Пейтриът и всички останали идиоти, които погубват Европа...

Позор за наследените от Бай Тошо, АЕЦ-Козлодуй и ТЕЦ-Марица-Изток, които ми осигуряват човешко съществуване, без унижения...

Добри Божилов

1 Коментара

Иванов

преди 11 месеца

Искам да напомня на автора една философска максима по памет. " Само мъдрите виждат приближаващото зло в перспектива, когато то се види от масата, от глупаците, вече нищо не може да се направи" мандалото е хлопнало. Та когато разберем злото от фактурите на тока и на яденето, ние категорично сме в числото на масовия дебил . При това ние не само не виждаме злото , което ни връхлита като тайфун, стоим вцепенени и не си мърдаме пръста. Става въпрос за този тайфун наречен ДИВЕРСИФИКАЦИЯ, такава в армията ни, която ни лишава от самозащита, такава в енергетиката , която съсипва и остатъка от другата радост т.н. ПРИВАТИЗАЦИЯ, която в превод означава продажба и закриване на промишлеността. Е като всички се правим на атлантици, не на други океани, съдбата ни е във фризера, за винаги.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.