Слави Трифонов се извини на плевенчани за "простака" Радостин Василев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/slavi-trifonov-se-izvini-na-plevenchani-za-prostaka-radostin-vasilev/53258 SvobodnoSlovo.eu
Слави Трифонов се извини на плевенчани за "простака" Радостин Василев

Аз съм от Плевен. Плевен е изумителен град.

По ред причини. Исторически, географски, но най-вече заради хората. Знам това, защото съм израснал там.

Сега времената са други, аз не живея там, но причините Плевен да е изумителен град са си същите.

Исторически, географски, но най-вече заради хората.

И тъй като живеем в условията на демокрация, което е прекрасно, различни хора от различни партии, се пробват да представляват град Плевен в парламента.

Един такъв човек, който се казва Радостин Василев, преди няколко дни е демонстрирал власт, наглост, простащина и арогантност, пред обикновените граждани на град Плевен и пред органите на реда.

Знам това, защото с мен се свързаха възмутени граждани и свидетели на тази грозна случка, и ми я разказаха.

Абсолютно самозабравил се кандидат за български депутат от листата на Коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“.

Само че той не е тяхно откритие, а мое.

С друго поведение, други качества и друг морал, той ме заблуди дотолкова, че беше мое предложение за министър на спорта в последното коалиционно правителство.

После се премести и отиде в "Продължаваме промяната".

Има такива хора – отиват в едно гнездо, снасят яйца и после отиват да снасят в друго гнездо. В случая обаче той го снесе и в моя роден град Плевен.

И пиша всичко това, защото вината за това обществото да обърне внимание на такъв човек, въобще да го забележи и да му даде възможност той да се държи като простак в моя роден град, вината за това е моя. Затова аз искам извинение от гражданите на моя роден град Плевен, че в крайна сметка съм постъпил безотговорно и съм позволил такъв човек въобще да присъства в техния живот. Моля да бъда извинен.

Взел съм си поука, но в крайна сметка решението дали такива хора ще продължават да присъстват и да бъдат важни - решението за това е ваше.

Слави Т. Трифонов

5 Коментара

Катя

преди 6 месеца

Това е добре,но кой ще носи последствията от този избор.Обикновенния човек отвсякъде му свалят кожата от гърба,а такива като този плевенчанин бол.За съжаление погребаха думата политик,която стана равносилна на рекетьор.

Коментирай

Ст. Либертов

преди 6 месеца

Славчо , Славчо-о-о, помисли дали епитетите , с които определяш Р. Василев, не важат преди всичко за тебе! Кой дъни чалга, гюбеци и цинизми трийсет години от екрана и овърголи в калта едно цяло поколение? Срамно е да приписваш собствените си мутации на други хора. Пълен провал си, драги, и ако додрапаш до парламента, ще бъдеш отново същото посмешище, каквото беше преди година!

Коментирай

Бай Иван

преди 6 месеца

Слави, като начин за извинение на щетите, които причини на Родината ни ( а те са много-новия изборен закон, който облагодетелствува най-вече ДПС и харченето на пари за организация на избори из целия свят, въвеждането на машините за гласуване с което американското посолство предварително определя резултата от изборите, влизането ни една безкрайна изборна спирала и спирала на инфлацията и други-списъкът е дълъг), можем да приемем само действието по свалянето на антинародното управление на ПП и компания! Ако тези еничари ппродължаваха да ни управляват до сега, кой знае какви щяха да са щетите за България! Та твоята заслуга е, че все пак ги спря, макар и твърде късно и това не може да ти се отрече!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.