След като се нагледах на нарцисизма на Боко, на Костадин, на Кирето беше особено лепкав, сега дойде и нарциса Марков

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sled-kato-se-nagledah-na-narcisizma-na-boko-na-kostadin-na-kireto-beshe-osobeno-lepkav-sega-doyde-i-narcisa-markov/134290 SvobodnoSlovo.eu
След като се нагледах на нарцисизма на Боко, на Костадин, на Кирето беше особено лепкав, сега дойде и нарциса Марков

След като се нагледах на нарцисизма на Боко, на Костадин, на Кирето беше особено лепкав, сега дойде и нарциса Марков. Трудно ми е да избера кой от изброените е по-противен. Но знам едно. Всеки нарцис рано или късно увяхва....

Скоро ще имам нещо за нарцисите.

Потрес до потреса!

Анастасия Гешева

6 Коментара

Пирон

2 months before

Даа..а Така се прави....в едно изречение намвстваш Костадинов заедно с простоКиро, с Борисов....и готова капкаата кал срещу Костадинов и Възраждане. Ей така лека полека в подсъзнанието остава ....После капка по капка кал докато се очерни... И Левски да беше на мястото на Костадинов и него ще оплюят.....Тази страна или територия следва една траектория на заличаване.....неумолимо като природен закон.

Коментирай

Yoyo

2 months before

Ми ходи при Волен !

Коментирай

Глас от народо

2 months before

Братя ,д-р Костя е гений. Да се борим капчица фекалии да не падне върху най-светлейший му лик. Възражданье, Възражданье. Ний в Европата нье щем ,искаме Евразия. Д-Р Костья ,д-р Костья. Да живей. Уря ,уря.

Коментирай

Ха ха ха..

2 months before

Още една Голяма и Потресена ,, анализаторка,, , определено Потресена от Костадинов, ха ха ха... Тя явно подкрепя Пеевски и Цонев- дали 800 000 милиона за възстановяване на джамия. Родолюбка! Така е ,,родолюбците,, ги подкрепят по европейски, нали?

Коментирай

Дясната фракция на ЕП

2 months before

Изключи всички от Алтернатива за Германия( девет) защото обвини един от тях в ,,шпионаж,, за КНР... Та, Анастасийо, гледам ,че попрочиташ световни независими медии и капацитети и сигурно си наясно , че те са близки по идеи за ЕП с Възраждане Ясно е на чия страна си ти. Що не престанеш да го играеш на пронародна? Ми то ти лич , че нямаш нито интелект , нито познания...., , то такива ,,списват,, толерирано сега. Ето това е Потрес!

Коментирай

Възраждане и Алтернатива за Германия

2 months before

Скоро AfD, бяха на ,,конференция ,, организирана от Възраждане ( 9 пронародни европейски партии, имаше и интервюто с Карбовски) ........ ,Сега- ,,Свободата бързо изчезва в Германия, където съдия от Върховния съд току-що постанови, че политическата партия "Алтернатива за Германия" (AfD) представлява "подозрителен случай" на така наречения десен екстремизъм. Докато AfD се счита за невалидна организация въпреки широката популярност сред германския народ, Службата за защита на конституцията (BfV), най-мощната вътрешна разузнавателна агенция на Германия, е свободна да преследва AfD чрез наблюдение и други форми на нападение ... Това ли искаш и за Възраждане ,Анастасийо ? Опасно е да влезнат в ЕП, нали ?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.