СТРЕЛЕЦЪТ СРЕЩУ ТРЪМП

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/strelecat-sreshtu-tramp/142829 SvobodnoSlovo.eu
СТРЕЛЕЦЪТ СРЕЩУ ТРЪМП

 

Райън Уесли Рут, на 58 години, вероятно е онзи, който се е опитал да стреля по Доналд Тръмп на голф игрището му в Уест Палм Бийч. 

В периметъра му на някои места има пролуки в оградите и храстите. Докато Тръмп беше президент, фотографи от американски медии често успяваха да заснемат негови снимки на зелените площи, като използваха това. 

.Агент на Сикрет сървис го е забелязал, въоръжен с автомат „Калашник” и веднага е открил огън по него. Рут успял да избяга, но камерите заснели и него, и колата му. При арестът е бил без оръжие. То е разкрито в тайник до оградата заедно с оптически мерник. 

Рут е от Хаваите, но е живял в Северна Каролина. Завършил е висше образование. На острова е имал фирма за навеси заедно със сина си. 

Рут е запален фен на Украйна и дори е кандидатствал за доброволец. Но заради възрастта му е бил отхвърлен. След това на място в Украйна няколко месеца е набирал доброволци за за Международния легион за отбрана на Украйна, част от сухопътните сили на Украйна. В интервю за Newsweek Romania през юни 2022 г. Рут разказва за усилията си: 

https://x.com/i/status/1835465495706833179

"Въпросът защо съм тук... за мен много от другите конфликти са сиви, но този конфликт определено е черно-бял", споделя пред медията той. . „Това е за доброто срещу злото."

Той е съден за дребни престъпления – нарушения при шофирането, но и за незаконно притежание на автоматични оръжия. Тази история е от декември 

на News & Record в Грийнсбъро, Северна Каролина. Задържането му е било след 3-часовип преговори с полицията. 

.

Записите на Федералната избирателна комисия (FEC) показват, че между септември 2019 г. и март 2020 г. Рут, тогава жител на Кааава, Хавай, е дарил $140 чрез платформата за набиране на средства на Демократическата партия. Тези дарения са правени тогава, когато е бил безработен. Но дарения за Джо Байдън няма. Навремето Рут е бил привърженик на Тръмп, но се е разочаровал след неговото президенство. 

Дейв Аронберг, прокурор на окръг Палм Бийч, заяви, че заподозреният първоначално ще бъде обвинен на щатско ниво, но може да бъде обвинен и във федерални престъпления. Прокуратурата иска постоянното му задържане.

Григор Лилов

5 Коментара

Въоръжен с автомат „Калашник” ...

2 days before

Месечина, месечина, йо-йо, йо-йо ...

Коментирай

Бах ти и дълбоката държава ...

2 days before

Един снайперист не могат да намерят като хората ...

Коментирай

Забавление за простолюдието, оперирано от всякаква мисъл ...

2 days before

"Калашник"-ов с оптичен мерник ... Ха-ха-ха ....

Коментирай

Полезният гуменяк Григор Лилов пак са го активирали от ДД ...

2 days before

Тръмп е ДД ... Той вече е сключил "джентълменско" споразумение със службите ... Затова се опитват да му напомпат рейтинга с измислени атентати ... Но простолюдието все още е в амок ... Не може да мисли ...

Коментирай

Само чакам невнятната бабичка А. Гешева дали няма да се обади ...

1 day before

Да каже, че ДД загива скоропостижно и затова стреля напосоки ... Може да каже и следното ... Че Тръмп толкова много ще спечели изборите, че ДД е решила да го затрие ... Гешева, Атаджанов, пичлемето на Блъсков, Радев ... Няма ли някой да се изака по темата ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.