Тъмнокожият кметът Адамс предупреждава, че мигрантската криза ще „унищожи“ Ню Йорк

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tamnokozhiyat-kmetat-adams-preduprezhdava-che-migrantskata-kriza-shte-unishtozhi-nyu-york/116368 SvobodnoSlovo.eu
Тъмнокожият кметът Адамс предупреждава, че мигрантската криза ще „унищожи“ Ню Йорк

Тъмнокожият кметът Адамс предупреждава, че мигрантската криза ще „унищожи“ Ню Йорк.

Кметът Ерик Адамс предупреди, че бушуващата мигрантска криза ще „унищожи“ Ню Йорк и разкъса президента Байдън, защото пренебрегна молбите му за помощ, като каза, че Белият дом не е оказал „никаква подкрепа“ за хилядите търсещи убежище, пристигащи всеки месец.

„Ще ви кажа нещо, нюйоркчани, никога в живота си не съм имал проблем, на който да не съм виждал края. Не виждам край на това“, каза Адамс в кметството на Горен Уест Сайд в сряда вечерта. „Този проблем ще унищожи Ню Йорк."

„Сто и десет хиляди мигранти трябва да нахраним, облечем, настаним, да образоваме децата, да им перем чаршафите, да им дадем всичко необходимо, здравни грижи“, каза Адамс.

Голямо мнозинство от жителите на Ню Йорк споделят чувствата на законодателите относно кризата, тъй като 82% казват, че това е сериозен проблем за града, докато 58% искат да спрат потока от южната граница, според скорошно проучване на Sienna College.

„Сега имаме съобщения за убийства и изнасилвания, извършени от нелегални имигранти в северната част на щата Ню Йорк."

....................

България също е чудесен гостоприемник на сравнително свободно преминаващи мигранти от югоизток и североизток.

Но нито кметицата, нито академикът ще кажат същото като кмета на Ню Йорк, предполагам...

Боян Дуранкев 

5 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Ноле е велик. Шапки долу. Поклон. Браво. Джокович – 24. Горд и свободолюбив сърбин. ---- Обама, Клинтън и Байдън поздравиха Гоф ... А Румен Радев защо се бави?

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Дуранкев, от както Ню Йорк същектвува, там има само мигранти, ве... Местните са били общо 24 души индианци. Я кажи нещо за Париж, френската столица.... Бледоликите са на привършване, май...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Най-лесно е да откажеш алкохола! Трудното е, да разберeш какъв е смисълът от това...

Коментирай

Денчо

преди 7 месеца

Уф.. ма.. шапкарке, колко пари ти трябват за лекарствата!?

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Денчо, ти от какво си недоволен? Белият дом не е оказал „никаква подкрепа“ за хилядите търсещи убежище, пристигащи всеки месец.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.