ТОВА НИ ЧАКА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-ni-chaka/6898 SvobodnoSlovo.eu
ТОВА НИ ЧАКА

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Бавно и полека примката се затяга. Вие си мислите, че това е временно положение. Проблемът е, че това е световен план. И правителствата са твърдо решени да го наложат, дори с цената на живота и свободата Ви. През няколко месеца - по игла, не можете да откажете, защото ще се превърнете в престъпник, когото полицията ще погне. Не можете да работите без зелен сертификат и дебела маска на лицето. Малките Ви деца насила ще бъдат ваксинирани - по няколко пъти в годината. Ще има концлагери за неваксинираните. Както в Австралия.

Този прекрасен нов свят ли искате? Погледнете кой какво Ви предлага. Кой иска задължителна ваксинация и подкрепя зелените сертификати. Това са бъдещите Ви палачи.

Прекрасният нов свят не ми харесва и аз ще се боря той никога да не дойде в България! И ще се защитавам, без значение от цената! Ще защитавам и детето си. И всеки, който е заплашен заради мисленето си!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.