ТОВА, ЗА КОЕТО ДВЕ ГОДИНИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХМЕ, ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-za-koeto-dve-godini-preduprezhdavahme-veche-se-sluchva/26639 SvobodnoSlovo.eu
ТОВА, ЗА КОЕТО ДВЕ ГОДИНИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХМЕ, ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА

Най-токсичната част на коронавируса е т.н. "шипов протеин", а т.н. "ваксини" имат за цел човешките клетки да си го произвеждат сами, т.е. да отравят/увреждат цялото тяло.

Вече доказаните механизми на "ваксинацията" са поне пет:

НАМАЛЕН ИМУНИТЕТ, който води до увеличаване на инфекциите, повишаване на опасността от рак, синдром на придобита от ваксина имунна недостатъчност (VAIDS) 

АВТОИМУНЕН ОТГОВОР, при който имунната система атакува клетките, които произвеждат "шиповия протеин", нервите на тялото и водят до аксонални невропатии, повишена честота на енцефалит и реактивиране на ревматоиден артрит.

ВЪЗПАЛИТЕЛЕН И ХИСТАМИНОВ ОТГОВОР, водещ до дисрегулация и невровъзпаление на невроните на главния и гръбначния мозък, което може да доведе до симптоми на тежко разстройство, като множествена склероза, главоболие, тревожност, промени в личността, когнитивни промени и хронична умора.

АКТИВИРАНЕ НА ФИБРИН И МИКРОТРОМБОЗИ, което причинява микросъсирване, микроинфаркти, възпаление, автоимунно активиране - от загуба на чувствителност в краката до задух и загуба на слуха или всичко комбинирано. 

АМИЛОИДОЗА, възникваща от натрупването на амилоидни протеини, което води до невродегенерация и заболявания като Алцхаймер, Паркинсон и други невродегенеративни състояния.

И НЕЩО НОВО!

Вирусът преминава кръвно-мозъчната бариера много рядко, но шиповият протеин от ваксината преминава много по-лесно!

Лъчезар Аврамов 

3 Коментара

Иванов

преди 5 месеца

Някоя от нашите медии да си е направила труда да цитира многобройните публикации по темата с Короновируса. И в Дойче Веле няма да видим никога такова предупреждение. А нашият народ има наи-нисък процент на неваксинирани по причина не свързана нито с ум, нито с информация, прословутия ни инат и недоверие към колониалните ни слуги. Какви ли простотии ще продължаваме да четем по темата, и кучетата, които подкарват стадото с овце са винаги хранени.

Коментирай

Proctor

преди 5 месеца

Въпросът е кога Уши ще бъде арестувана! Всичко друго са празни приказки! Заключат ли я, всичките други ще станат много приказливи! Визирам НОЩ и другите ковидари от телевизиите - Пурко, Бацелова, Христова, Корсун, баба Радка и т.н.!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.