УИКЕНДСКИ РАБОТИ.....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/uikendski-raboti/7973 SvobodnoSlovo.eu
УИКЕНДСКИ РАБОТИ.....

Събота. Почивен ден или по хамерикански - уикенд. Мислиш си, че нищо сериозно не се случва на територията, пък то всичко ври и кипи като вещерски котел.

Ей например, узнавам, че Татяна Дончева давала на някой си депутат от и.т.н. половин милион лева, за да разцепел партията. Мноооого ниска миза, много! Чак обидно да им стане. Както се казва, малкият подкуп е срам и за даващия и за получаващия. Той Онуй по пет милиона на калпак даваше. И пак не успя!

А, и да си кажем честно, за какво да дава някой половин милион да разцепи партия, която едва се държи!?! Ми напразно похарчени пари, така или иначе натам отиват. Друг е въпросът, ако изправените мутри искат да се позадържат в парламента, че на трети опит, току-виж не успеят да влязат. А някои сериозно инвестираха. Една депутатка цели 200 бона кихнала, поне така се говори, ма аз не вярвам на таквиз слухове.

Министър Менгеле пък ще ни тества децата с близалки ежеседмично срещу ковидясване. А, бой, де! То му казваш, че сегашните мерки са безумни и абсурдни, плюеш го, то си мисли, че дъжд го вали и посяга и на децата. Явно акъл трудно се набива. Да не кажем в неговия случай невъзможно. И си спомням една мисъл, приписвана на Ал Капоне, че куршумът променя нещата в главата, дори да е попаднал в задника. Такива ми ти размисли.....

Някакъв главен експерт в ДФЗ обвинен в....търговия с влияние. Бе то по времето, когато бях малка, на такива им казваха крадци, ама тогава не бяхме с толкова евроатлантически ценности. А и тогава биещото сърце на партията избиваше всякаква мисъл да повторят, та докато стигнат до съд, вече осъзнаваха колко са сгрешили. Ама сега сме демократични. Ще го посъдят, ще го посъдят, ще го оправдаят, пък той ще ни осъди в Страсбург и ще му платим.

ДъБъто пък вкарва някакъв нефелен законопроект, газещ правото през просото. С идеята Министърът да бъде назначен законно като главен надзирател в концлагер България. Много либерално и демократично. Пълно с евроатлантически ценности и ваксини. И омаскаряване, разбира се. Замислям се, че умен и подкупен национален предател е по-вреден от откровена мутра. Пак се сещам за "Конкорд"......умнокрасивитетът така се лекува!

Продължавам да размишлявам по заканата за убийство на булонката. Как може такваз жестокост към животинката, бре! То и без това едва говори, сега и да пелтечи ще започне от стреса!

Политическото мъртво вълнение продължава! Народът все още се интересува от цените на морето, а не толкова от бъдещето си. Съботата е уикенд, територията е България, Господ е КП и всичко е наред със света!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.