Вижте истинското лице на Татяна Кристи (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vizhte-istinskoto-lice-na-tatyana-kristi-video/53620 SvobodnoSlovo.eu
Вижте истинското лице на Татяна Кристи (ВИДЕО)

Журналистът Татяна Кристи беше извадена извън нерви от привърженик на „Възраждане“, който събира подписи за референдума за българския лев до хотел „Одесос“ във Варна. 

Стефан Курдов, който предаване на живо в страницата си във Фейсбук - настоява да снима защитничката на ПП/ ДБ, която е на разходка с кучето си, но вместо това тя му показва  показва среден пръст и му заявява да се разкара.

„Кажете вие българка или украинка сте?“, пита привърженикът на „Възраждане“.

Журналистката, видимо разярена, се заканва с полиция и пускане на жалба срещу привърженика като му заявява: „Ей сега ще видиш. Разкарай се от погледа ми. Путин е убиец и ще бъде в Хага, а вие ще останете безработни“.

Курдов ѝ отвръща, че това са фантазии – „Вие преследвате хората. Полицията не е на повикване“. Журналистката дори споменава, че може да се стигне до саморазправа и настоява органите на реда да се намесят.  „В психиатрията няма ли да се обадите? Вие не сте сама. Тази жена казва лъжи“, продължава спора Стефан Курдов.

Дясната привърженичка обаче видимо разярена отново показва среден пръст и крещейки казва : „Разкарайте се, вие сте идиот“ като се оттегля. 

https://tribune.bg/

10 Коментара

54321

преди 1 година

Да я пращат на фронта с дечурлигата ѝ. Тъкмо ще даде пример.

Коментирай

Босилсковски

преди 1 година

Видеото е страхотно попадение. Поздравления за импровизираното интервю! Много се смях. Истинското лице на тоспожата се обобщава в средния й пръст. Цялата злоба и агресия на укрофашистите е намерила благодатна реализация у госпожата Кристи.

Коментирай

Синята барета

преди 1 година

Когато спалнята е тиха, истерията е на вратата. Грозна гледка.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Нашето общество е безнадеждно разделено, озлобено и духовно съсипано. В случая не става въпрос за неграмотна гражданка, а за журналистка която е работила като пиар и медиен консултант в Щатите. Нейният език и поведение, самочувствие показват чудовищно морално сгромолясване. В случая за нея можем да използуваме цялата палитра от гнусни определения, защото тя не е единичен случай, тя е "Марианската дълбочина" на нашето духовно пропадане. "Коя е жената, станала известна в интернет с видеата си" в. Вести

Коментирай

Лора Дан

преди 1 година

Поздравления за Възраждане! Отдавна трябваше да лъснат червените дупетии на аверо-атлантическата паплач.

Коментирай

Зайо Байо

преди 1 година

Този простакес отдавна е ударил дъното!!! Не я давайте отблизо, че ще я сънувам!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.