ВЛАСТ, ПОЛИТИЦИ, ПРОТЕСТЪРСКИ ПАРТИИ, ЗАЩО МЪЛЧИТЕ КАТО НАСРАНИ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vlast-politici-protestarski-partii-zashto-malchite-kato-nasrani/7155 SvobodnoSlovo.eu
ВЛАСТ, ПОЛИТИЦИ, ПРОТЕСТЪРСКИ ПАРТИИ, ЗАЩО МЪЛЧИТЕ КАТО НАСРАНИ?

Няма налично описание на снимката.

.

(цитат)

"На основание чл. 61 от Административно-процесуалния кодекс, Ви уведомяваме, че Ви е изпратено съобщение № 328600-49663/19.10.2021 г. по описа на ГД "Национална полиция", за започнала процедура по отнемане на издадените Ви лицензи за извършване на частна охранителна дейност. Съобщението може да получите в ГД "Национална полиция", на адрес: гр. София-1715, бул. "Александър Малинов", № 1"

Това съобщение касае скандалната „Делта груп”. Според Антикорупционния фонд и МВР те са забъркани в скандала около „8-те джуджета”. И затова ще им бъде отнет лиценза.

Според мен са забъркани в далеч по-огромен и гнусен скандал – мутри и биячи в редовете на полицията, която пребиваше протестиращите миналата година.

Тогава пуснах поредица постове за случилото се и за „Делта гард”. Първият от тях излезе на картинки, защото властта блокира възможността ми да публикувам поста като текст във Фейсбук.

**** постът какво скриха за побоя над протеста, чийто текст пуснах като картинки, за да заобиколя цензурата

https://www.facebook.com/photo/?fbid=3198272953621955&set=pcb.3198274413621809

БЕЗ НАЙ-СТРАШНИЯ ВЪПРОС: КОЙ ПРЕБИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ? ЗАЩО ОСТАНА НЕЗАДАДЕН? ГЕШЕВ, ЩЕ РАЗСЛЕДВАШ ЛИ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ „КРИМИНАЛИ”? ЕК, ЕС, ЕВРОКОМИСАРИ, А ВИЕ ЩЕ ГО ЗАДАДЕТЕ ЛИ?

И още един от поредицата постове - на каква „правна основа” това беше извършено

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/3208573612591889

Нов скандал:

С КАКВА ИНСТРУКЦИЯ ПРЕБИХА ПРОТЕСТА?

**** С незаконна!

.

Същевременно разказах и кои са „Делта гард”. И показах персонала им, маркирайки го и сред редовете на полицията.

https://www.facebook.com/photo?fbid=3200609076721676&set=pcb.3200618700054047

Едно отклонение: за първи път Делта гард попадна в полезрението ми през 2014 г. - покрай ромскоото село Долни Цибър в Монтанско, от което нито един човек не гласува на тогавашните избори въпреки натиска.

6 октомври 2014

ОТКАЗАХА ЛИ СЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ИЛИ МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ? https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/658662434249699

Явно този въпрос - как частни мутренски структури под флага на полицията пребиват протестиращи парят на властта, каквато и да е: гербова, служебна, реформаторска и протестна, на извънземните ако щете, та се премълчават упорито и настойчиво и досега. От всички! Без нито едно изключение.

Не вярвам тези всички политици, партии, общественици, защитници а човешките права, НПО-та и т.н. да са примрели от страх. Все пак на тях не им извадиха като на мен за пореден път на показ направената ми приживе от Задкулисието надгробна плоча (една от двете, които демонстрират от време на време, за да ме сплашат)

Тогава защо мълчат за този скандал?

Тази есен преди да се разтури парламентът, отново призовах министър Бойко Рашков и временната парламентарна комисия за разследване на данните за полицейско насилие да обърнат най-сетне внимание на това участие на частни кримининални структури в редовете на полицията и скандалната инструкция. Отсреща, срещу моя призив отново застана пълна немота.

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/4239587912823782

ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА

И НИКОГА

ПЪЛНАТА ИСТИНА,

НАЙ-СКАНДАЛНА ИСТИНА

.

Затова това поредно съобщение за мен е поредното доказателство, че няма сила в държавата и обществото, която да иска да разкрие онзи скандал, който разследвах през миналото лято. По политическата логика скандалът в предизборната борба трябва да нашуми като гръмотевица, понеже биещата протестиращите „Делта гард” е тясно обвързана с ГЕРБ. Хм, както посочих тогава, охранявала е и БСП, и кого ли не...

Но има тишина.

Клин клина избива, гласи поговорката. И затова под натискка на нашите западни партньори е потърсено отнемане на лиценза с претекст за друг, далеч по-маловажен сигнал – за охраната на частен обект от частна фирма, която е изпълнила неправомерни указания на наелите ги - в случая едни от спорещите роднини-фирмадижи срещу другите им роднини.

Никой не е отменил или преразгледал и скандалната Инструкция, която разкрих.

А иначе някои властово-партийно-протестърски образувания ни заливат с гръмовни речеви водопади-обещания как ще преборят мафията. Но оставят в действие нейния правен инструментариум - Инструкцията срещу евентуални бъдещи протести.

Григор Лилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.