ВОЙНАТА Е МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/voynata-e-mezhdu-dobroto-i-zloto/113229 SvobodnoSlovo.eu
ВОЙНАТА Е МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО

 

След като окултизмът и черната магия рязко се намесиха във войната между Русия и САЩ, водеща се в Украйна, се замислих за много неща. Например АХ е имал специално звено, създадено от Химлер, което се е занимавало с издирване на окултни артефакти и проучвания - "Аненербе", което се е занимавало с история на предците и окултизъм. А обществото "Туле", което също се занимава с окултизъм, е сред спонсорите за учредяването на Германската работническа класа, която по-късно става НСДАП - на АХ. Макар и забранено, АХ е бил върл негов последовател.

И сега нещо интересно - обществото "Аненербе" създава свой център по време на войната близо до....Киев. 

АХ е имал ясновидци, които са му предсказвали бъдещето. Явно не са успели съвсем. Но да се върна на темата за окултното - всеки психопат, жадуващ за власт над света, се обвързва с окултното, ясновидството, черните магии и защити от тях. Не е въпросът дали вярваме в такива неща или не, а е факт, че диктатори и психопати разчитат на тези неща, за да спечелят. Да напомня ли червеното конче на ръчището на Главната Мутра на Републиката? Което не се сваля никога? И една ясновидка близо до София, до която се съветва? И не само той. Костя например вярва в копанарската магия, а врачка му била предсказала ,че ще управлява България и това го разправя съвсем сериозно и сам си вярва. А в партията има много такива, които се занимават с окултизъм и вещерство. Както се занимават и психодесните.

И това е показател. За това доколко всички са изтрещели. Защото окултизмът и магиите са отречени от Бог и са смъртен грях. Защото, без значение дали действат или не, някой разчита на тях за победа, той вече е победен от злото. Отвътре.

Затова е важно да сме на страната на Бог. И да отричаме скверното, нечестивото и злото. Злото може да е силно в момента, но винаги завършва по един и същи начин. Стига да има достатъчно чисти и вярващи хора, които да са на страната на Бог!

Доста от Вас ще се посмеят на тази публикация. Всъщност съвсем повърхностно засягам един проблеми, който има много по-дълбоки корени в политиката. Но осъзнаването му и битките с това зло, не са за всеки.

Бог да пази българите! Понякога и от самите нас!

Елена Гунчева-Гривова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.