Войната в Украйна извади наяве много добре скрити и в същото време много тежки за осъзнаване факти за реалността

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/voynata-v-ukrayna-izvadi-nayave-mnogo-dobre-skriti-i-v-sashtoto-vreme-mnogo-tezhki-za-osaznavane-fakti-za-realnostta/118 SvobodnoSlovo.eu
Войната в Украйна извади наяве много добре скрити и в същото време много тежки за осъзнаване факти за реалността

От няколко месеца темата за нацизма стана отново действаща в политическия дневен ред в света. Оказа се, че тази тема никога не е била затваряна. Въпреки Нюрнбергския процес. Войната в Украйна извади наяве много добре скрити и в същото време много тежки за осъзнаване факти за реалността. Нацизмът не само не е изчезнал, но скрито е действащата сила в Колективния Запад.

Не съм сигурна, че антисемитизмът е главната заплаха за нацизма, въпреки, че така се развиха нещата в Европа, че това беше най-важната тема при денацификацията на Европа след Втората Световна война. Целият обществен фокус беше отведен към антисемитизмът и по този начин остана скрит от поколенията другия враг на Хитлер. Славяните, славянството и Русия.

Славянството е основен източник на вдъхновение на национал-социалистите. Впрочем антиславянските настроения в Германия не започват при Хитлер. Те имат дълга история и корените на германските намерения срещу Русия трябва да се търсят дълбоко в средновековието. Оставям настрана тази дълга тема и изваждам основния за мен фокус - Славянството е враг на нацизма и главният стожер на световното славянство Русия респективно е враг на всяка държава, в която управлява нацистка идеология.

Това обяснява бесът, от който страда Европа спрямо Русия и доказва реалния характер на политиката на ЕС. А дали в България има действащ мимикрит нацизъм, нека всеки сам да си отговори, съдейки по политическите решения и събития.

Много мислих дали да разгърна този пост в неговата същина, да посоча както истинските корени на нацизма, така и да покажа, че всъщност днес нацизмът стои в основата на политическото управление на Колективния Запад. Но опасността да ме блокират, ако го направя е огромна. Затова реших в интерес на ежедневната работа тук да изключа осветяването на много опасните взаимовръзки, които са напълно видими в днешно време, но все още е трудно да се изричат на глас.

Само едно ще кажа - Корените на нацизма пък изобщо не са в Германия, а в Англия. Историческите корени на теорията за превъзходство са в Британската империя, края на 19 век, и оттам се пренасят където трябва. Като главни страни приютили теорията се явяват Германия, САЩ, а в по-нови време и Украйна.

Едно голямо прозрение получих, поредното, научих нещо ново.

В Германия ни най-малко не е бил изчезвал нацизмът!

Много добре той е бил замаскиран и прикрит чрез мимикрия в политическите партии на "демокрацията и капитализма" след Втората световна война и безоблачно е съществувал там до ден днешен, когато държавата вече е напълно овладяна от главното гнездо на нацизма - англо-саксонската ДД. Затова и Германия гласува ПРОТИВ всички резолюции на ООН за заклеймяване и спиране на съвременния нацизъм. И в подкрепа на откровения нацистки режим в Украйна.

Проблемът е толкова дълбок и широк, че без неговото окончателно решение светът няма да може да продължи напред. Това е още едно доказателство в подкрепа на основна моя теза, че се доиграва ВСВ, а не се случва никаква ТСВ.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.