Време е гражданите да бъдат питани по важните теми за България!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vreme-e-grazhdanite-da-badat-pitani-po-vazhnite-temi-za-balgariya/26989 SvobodnoSlovo.eu
Време е гражданите да бъдат питани по важните теми за България!

С Бога напред!
Днес официално входирахме в Народното събрание уведомление за стартиране на подписка за националенреферендум по следните теми: 
️Съгласни ли сте приемането на еврото в Република България да стане не преди доходите в страната да се изравнят със средните за Европейския съюз?  

Подкрепяте  ли запазването на въгледобива и топлоелектрическите централи, както и развитието на ядрената енергетика, включително чрез изграждане на нови мощности в Белене и Козлодуй?

Съгласни ли сте да се забрани със закон ЛГБТИ+ (джендър) пропагандата в детските градини, училищата, културните институции, както и във всяка държавна политика на Република България?

Време е гражданите да бъдат питани по важните теми за България!
Тази кауза е национална и надпартийна.
Всички граждани, неправителствени организации, комитети, партии и т.н. , които вярват, че гражданите заслужават да бъдат питани и могат да се обединят около каузата, като оставят на заден план личните си амбиции, са добре да се включат!

Повече по темата:
утре в 10ч. пресконференция в БТА.
Каним всички заинтересовани да застанат до нас!

Ивайло Шопски

1 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

Бърза аналогия с Априлското въстание - въпроси с понижена трудност: 1.Защо Въстанието е избухнало по-рано? 2. До какво е довело преждевременното му избухване? Такива ми ти работи, братя българи...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.