Всички ние знаем, че не Украйна воюва с Русия, а САЩ и НАТО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/vsichki-nie-znaem-che-ne-ukrayna-voyuva-s-rusiya-a-sasht-i-nato/52641 SvobodnoSlovo.eu
Всички ние знаем, че не Украйна воюва с Русия, а САЩ и НАТО

Всички ние знаем, че не Украйна воюва с Русия, а САЩ и НАТО.

Егати резила, САЩ и НАТО да нямат достатъчно оръжие да се бият срещу Русия, та просят от цял свят. 

И, знаете ли защо просят? Защото предлагат на всяка държава, която изпрати оръжие в Украйна, в замяна на това, ново по-моделно оръжие. Е, каква по-добра оръжейна сделка? Всичко се плаща. Държавите ще даряват, а след това ще купуват, защото при краварите всичко е сметки. Дареното е старо и струва Х, а новото си е ново и струва десетки пъти по Х. 

Ай, стига толкоз размисли. 

Поздрави: Дедо Мажд Алгафари

4 Коментара

Иванов

преди 1 година

Как всички бе г-н Алгафари, ти глух ли си за ежедневните писъци на нашата политическа "аристокрация", не преглеждаш ли поне заглавията на най-" демократичните" ни медии. ПРОКАЗАТА на РОБОЛЕПИЕТО е завладяла не само главите на голям процент от простолюдието, тази проказа е завладяла сърцата и главите на голяма част от интелигенцията ни, или поне така се представя. По очевидно водене на един народ към скотобойната през последните векове не съм видял, век, в който достъпа до информация е по- лесен от всякога. ГЛЕДАЙТЕ БЕ ХОРА ПРЕДАВАНИЯТА НА КАРБОВСКИ, НА СИЛВА ДОНЧЕВА, Силва Дончева - Жени, време е да изкрещим "НЕ на войната" https://www.youtube.com/watch?v=5I_DecE872Y

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Който не вярва, че банкянския еднокнижник е абсолютен ШУТ, нека види. "Борисов: Да се събори Паметникът на Съветската армия, плочата да се демонтира веднага! " Този абсолютен тиквеник забрави какви мили, мазни очи правеше на Путин, какво куче му подари, как молеше големия брат да му прости, как унизително се нареди до другите да върти колелото на газовия хъб в Турция, как наведе гава и построи газовата тръба до Сърбия, как закупи истребители по за 200 милиона бройката на чертеж. Този смъкна достойнството на България до НУЛАТА, срам и позор за цялата му политическа пасмина..

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

На „Добър път“: Отговорният редактор на Фрог нюз Катя Илиева поема към нови… --- явно устата й е пресъхнала от плюене. Има нужда от презареждане. И хоп – тази уруспия цъфна в телевизията на Слави трифоноф. Важното е да обичаш Зеленски, да смъркаш бело и да плюеш по Москва.

Коментирай

чокън

преди 1 година

Ако Вие, все пак сте решили да гласувате, то в никакъв случай не пускайте бюлетина за Ахмед Доган, Бойко Борисов или за Кирил Петков!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.