За нас знаете, имаме си политически традиции! Ние винаги сме от е*аната страна.

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-nas-znaete-imame-si-politicheski-tradicii-nie-vinagi-sme-ot-eanata-strana/44191 SvobodnoSlovo.eu
За нас знаете, имаме си политически традиции! Ние винаги сме от е*аната страна.

Германските леопарди полазиха отново по руските поля. Само преди 82 години по същите полета полазиха германските тигри. Добрата новина е, че и руснаците и германците пък и целия свят знае, че ако само един германски брониран хищник си позволи да полази по руската земя, не след дълго време най-просто контруираните руски танкове влизат победоносно в Берлин. Следва пълна денацификация, демилитаризация, строга партийна дисциплина и начало на ново здраво германско общество, напълно лишено от болните си илюзии за пореден световен райх. Какво да ги правиш, изпаднали германци!

А в съвместното командване на НАТО в Рамщайн не искат да си спомнят нищо. Както винаги е било през цялата световна история! Искат да станат руски граждани и са готови на всичко, за да им се случи отново и отново. Очевидно на много германци им е харесало.

За нас знаете, имаме си политически традиции! Ние винаги сме от е*аната страна.

Николай Марков 

8 Коментара

Босилсковски

преди 1 година

Защо бе, Марков, ние винаги сме от е*аната страна? Толкова ли са прости българите, че избират винаги чуждопоклонници и майкопродавци да ги управляват? Какво трябва да се случи на България, та да разбере, че само Русия не ни е враг? Че от нея сме получили не само освобождение и съхранение на националната ни идентичност, но и превръщането ни от аграрна в индустриална страна? Но щом възрастните са късопаметни, какво да кажем за промитите мозъци на младежите, които не откъсват погледи от смартфоните? Историята се повтаря и понякога може да заприлича на фарс, но може да доведе и до самоунишожение.

Коментирай

Баш

преди 1 година

С рептилите ли е по-хубаво?

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Кой идиот назначи на работа в БНТ журналистката Йоана Левиева Сойер? Това е опасно за националната ни сигурност.

Коментирай

Колев

преди 1 година

Най -сетне Брадърите си изплюха камъчето, признаха си , че не друго а Крим им е нужен, да вкарат Украина в НАТО и да си разположат базите в Крим, под носа на Москва. Все още не могат да си простят, че го изтърваха на времето за да станат господари на Черно море и да блокират на руснаците пътя към Средиземно и други морета от юг. Е няма а стане. Това е и причината да се настанят така нагло и безогледно в Румъния, в България и с една огромна база в Косово. Те отново и отново потвърждават натурата на човека, единственият закон важащ в джунглата закона на силата. Е пет века на колонизиране стигат. Това, което са предсказали ясновидците, че и нашата сляпа Ванга се сбъдва пред очите ни. Никой освен Русия не можеше да се впрегне с тази задача, последните войни на Щатите го доказаха. Без ядрено оръжие и без прогреса в технологиите , досега Русия да е смляна.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Крим е голям самолетоносач, закотвен на точното място, пазен и от подводници, кораби и ракети. Краварите го искат, но руснаците бързо се усетиха и вече няма да го изпуснат. Виктория нюланд се издаде, защото е много прозта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.