ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ДЖИБРИ НА ДАНЧО МЕНТАТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-politicheskite-dzhibri-na-dancho-mentata/2430 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ДЖИБРИ НА ДАНЧО МЕНТАТА

Според познавачите, ментата е е род многогодишнои тревисто растения от семейство Устноцветни. Ментовката пък е подсладено алкохолно питие с ментов аромат, подобно на ликьор. Само че мента и Ментата са две различни неща.

При второто иде реч за дребен чейнджаджия от Бургас в ранните години на демокрацията. Иначе бившият седесар, а сега един от най-правоверните на сараите, обича да забърква всякакви политически манджи, често с вкуса на вкиснали джибри.

Според най-новия му бъркоч правителството на ПП засилва антиевропейските и антинатовските настроения в страната и помага на Путин. А врелите в политиката знаят, че зад уж западната фасада на движението прозират силни пристрастия към Кремъл. Именно тези пристрастия родиха скандала с Южен поток, прераснал в Турски или Балкански такъв.

Ако Ментата е върл фен на Вашингтон и Брюксел, то той трябваше да бъде първия гард на Киро. Иначе бил нагъл и некомпетентен. А ако Петков не беше посегнал на Пеевски, щеше да е профи отвсякъде.

Ей такива ухания на прогнили джибри спохождат всяко изявление на бургазлията, който незнайно защо си остава Данчо Ментата...

Владимир Танев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.