За пореден път се чудя, как може да има хора, които да са против машинното гласуване

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-poreden-pat-se-chudya-kak-mozhe-da-ima-hora-koito-da-sa-protiv-mashinnoto-glasuvane/6881 SvobodnoSlovo.eu
За пореден път се чудя, как може да има хора, които да са против машинното гласуване

За пореден път се чудя, как може да има хора, които да са против машинното гласуване. За по-малко от минута, няма опашки, няма начич за недействителен вот.

Никаква тайна за кого съм гласувал. За всички тези години съм давал гласа си за хората на промяната, на демокрация.

Никога не съм искал нищо в замяна. Просто надежда. Вариантът очакванията ми да не се покрия с действителността никога не е бил изключван, лъган съм бил и няма гаранция, че пак няма да ме излъжат.

За съжаление тестът на властта издържаха малцина, а но именно тези, които го издържаха и днес вървят сред нас без охрани, останаха нормални, ме карат и днес да гласуввам.

Ето и препоръката ми - много практична. Гласувайте за тези, които имат реални шансове да участват във властта и да формират правителство. ГЕРБ и ДПС нямат.

Идват тежки времена - инфлация, високи цени, пандемия /тепърва вирусите ще мутират/, проблеми във всички области. Нищо чудно и военни конфликти до нас да има, които да засегнат и нас.

В тази обстановка просто не можем да си позволим досегашното ниво на корупция и плененост на държвата и съдебната система. И не, не европейските пари са решаващи. Дори си мисля, че много добре ще ни се отрази, ако започнем да живеем без тях, дори без идеята, че ще получим и похарчим пари на готово.

Имаме достатъчно пари, които се генерират у нас. Просто не трябва да се крадат, защото корупцията изяжда три пъти повече пари, отколкото получаваме от ЕС.

Ако се колебаете да гласувате или не - погледнете назад и се опитайте да намерите мястото си в цялата колективна /без/отговорност за случилото си до този момент, включително демографската криза.

Извикайте за бога, изкрещете, дори да сметнат това извън нормата. Но не мълчете. Животът е прекалено кратък за да мълчим и да играем в чужда пиеса.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.