За пореден път ще се държим като мишоци, а не като народ с хилядолетна история, който сам кове съдбините си

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/za-poreden-pat-shte-se-darzhim-kato-mishoci-a-ne-kato-narod-s-hilyadoletna-istoriya-koyto-sam-kove-sadbinite-si/130104 SvobodnoSlovo.eu
За пореден път ще се държим като мишоци, а не като народ с хилядолетна история, който сам кове съдбините си

За пореден път ще бъдем свидетели на правителство, което е назначено от посолството.

  За пореден път ще се държим като мишоци, а не като народ с хилядолетна история, който сам кове съдбините си. 

  Нима, нямаме повод да заявим гордо, че не желаем България да се управлява от васали, които обслужват единствено и само чужди интереси?

  Нима, не виждаме, че има изцяло контролирана опозиция, която говори само пред камерите на медиите и не предприема никакви действия срещу продажниците?

  Докога ще търпим унижението и делбата на страната ни? Докога?

  След броени часове ще бъде обявено новото старо правителство, в което ще има една единствена промяна. В неговия състав ще бъде включен сегашния председател на Народното събрание, за да отстъпи мястото си на следващия послушник.

Димитър Байрактаров

3 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Слаб 2. Уволнен си, байрактаров...

Коментирай

Слаб 2 - и тези - уволнени са.

преди 1 месец

"По-вероятно е да има правителство, ротацията да се осъществи, въпреки всички препятствия и раздори, защото нови избори няма да доведат до нищо по-различно в парламента." Това мнение изразиха пред БНР двамата политолози проф. Милена Стефанова, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, проф. Росен Стоянов, преподавател в НБУ и социологът Юли Павлов от Центъра за анализи и маркетинг.

Коментирай

Makov

преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/bman

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.