ЗАПЛАХАТА ОТ ПЪРДЯЩИТЕ КРАВИ...И СЪПРУЗИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zaplahata-ot-pardyashtite-kravii-sapruzi/7879 SvobodnoSlovo.eu
ЗАПЛАХАТА ОТ ПЪРДЯЩИТЕ КРАВИ...И СЪПРУЗИ

Според сериозни изследвания на редица учЕни, кравите и въобще домашните животни отделят 35 % от метана в световната атмосфера и увеличават глобалното затопляне и размера на дупките в озоновия слой на отмосферата. Име вече предложения месото им да се изключи от ежедневното ни меню и дори да се замести със синтетично. Така че, тероризмът не е най-голямата световна заплаха, а пърдящите крави. Към тях смело можем да присъединим и пърдящите хора и преди всичко мъжете.

Жените постоянно се оплакват, че личните навици на мъжете са далеч по-непоносими от техните, но това си е само тяхно твърдение. Мъжете по-леко приемат недостатъците им и не са така дребнави. Хубаво е да си мъж, защото не ти се налага да излизаш извън стаята, за да си наместиш интимните работи. Преди всичко жените не понасят мъжете да си бъркат в носа, да се оригват, да не сменят редовно бельото си и да си чешат топките. Но, на първо място в списъка е пърденето.

Натрупването и изпускането на газове е злепоставящия продукт от храносмилателния процес в организма ни. За повечето мъже той е безкраен източник на забавление, самоизтъкване и здрава мъжка връзка. Пърденето е категорично отхвърляно от жените, макар че е признак на добър хранителен режим и здраве. Още от предпуберитетна възраст момчетиите си организират състезания по надпърдяване и дори, използвайки запалка да изпращат възможно по-големи сини пламъци във въздуха. В подобни състезание си има неоспорими шампиони.

Така например най-известния пръдльо бил Джоузеф Поджул, който в края на 19 век, цяло десетилетие е имал популярен номер в Мулен Руж, в който разказвайки различни истории ги озвучавал с характерни звуци, имитиращ гласовете на героите им. Можел е да пуши през ануса си и пак от там да изсвири на флейта през тръбичка „Марсилезата” – наионалния френски химн. Има свидетелства, че жените са се смеели много повече от мъжете, някои до припадък, та се налагало да ги откарат в болница. А през 1956 г. Бърнард Клемънс от Лондон е поставил рекорд за продължително пърдене в течение на цели 2 минути и 42 секунди. Ах, тези ингилизи - любители на рекордите на Гинес,

Докато 99 % от мъжете си признават че пърдят, едва около 3 % от жените го правят. Изчислено е, че мъжете изпускат между 2 и 3 литра газове, а жените между 1 и 1.5 литра. При мъжете това прави средно около 12 салюта, а при жените едва 7. Основната причина за тази разлика е прекалената словоохтливост на жените, които говорят неспирно дори и по време на ядене.

Съвсем нормално е, ако две жени са прекарали целия ден заедно, вечерта да си доприказват по телефона още час. Така че, дегазацията се осъществява частично и през говорния им апарат. Явно, непрекъснато бърборейки, не са в състояние да произведат достатъчно налягане, за да се състезават успешно с мъжете.

А на мъжете не бива да се дават газопроизвеждащи храни като боб например, поне два часа преди лягане, за да не оскверняват брачното ложе с други още по-неприлично звуци...

Светослав Атаджанов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.