Зеленски е чучело на САЩ. Той не служи на украинския народ, а на целите на САЩ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/zelenski-e-chuchelo-na-sasht-toy-ne-sluzhi-na-ukrainskiya-narod-a-na-celite-na-sasht/537 SvobodnoSlovo.eu
Зеленски е чучело на САЩ. Той не служи на украинския народ, а на целите на САЩ

Зеленски по същество призна поражението си. Обвини Русия в "енергиен тероризъм". Разбира се - всеки обявява чуждата стратегия за "тероризъм". Но това просто работи. Всеки нормален управник би капитулирал.

Милошевич не взе да реве за американски енергиен тероризъм, а просто капитулира на 3-я ден. За да не разсипят страната му. После дори го арестуваха и пратиха в Хага. Предадоха го своите. Но той се предаде, за да запази Сърбия. Същото направиха и регентите 1944 г., които се предадоха пред Русия, но опазиха държавата от погром.

Но всички тези хора - и Милошевич, и регентите, те бяха реални управляващи. Ръководители на своя народ.

Зеленски е чучело на САЩ. Той не служи на украинския народ, а на целите на САЩ. Украинският народ и държава нямат значение.

Армиите вече са блокирани от калищата на есента, предстои блокаж от снегове и ледове. Но какво става с градове без ток, вода и отопление? Какво става с болниците? Как ще функционират училищата? Как ще се пече хляб?

Това е пълен абсурд. Зеленски признава поражението си, но не се предава. Т.е. стои до стената и казва "разстреляй всеки един украинец"...

Човек може да печели, може и да губи. И Русия е губила войни, и Германия! Но такова упорство и ликвидация на собствения народ не е имало...

Добри Божилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.