НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ този!

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/ne-go-zabravyayte-tozi/6591 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ този!

Мафията си има много бухалки и много слуги. Гешев трябва да си ходи, но както ми каза един приятел преди няколко дни „Гешев се роди в търбуха на Цацаров, а Цацаров се роди в търбуха на Пееески заченат от Борисов”. Значи Цацаров се явява майка на Гешев, а Пеевски и Буда са му баба и дядо по майчина линия. Махнем ли Гешев и оставим родителите му, то те ще си "родят” нови гешевчета.

БОЕЦ поставяме темата за отстраняването на Гешев, Цацаров и ВСС, като една неразделна тема, задължителна първа стъпка на новият парламент и условие за отпушване на съдебната система и старт на борбата с корупцията. Цацаров се скри, като таласъм в мрака на КПКОНПИ, като угоен паяк, както казва Лозан Панов и разчита, че ще го забравим и ще продължи да пази господарите си. Правил го е седем години. Той покри Борисов, Пеевски, Горанов, Цветанов и редица наглеци по сигналите на БОЕЦ и обърна прокуратурата срещу нас и свободните журналисти и медии, които разкривахме престъпните схеми и грабежа на Буда, Пеевски и котерията им. Цацаров роди Гешев, обучи го, издигна го, предложи го и го избра за свой заместник.

Гешев е копие на Цацаров. По тъп, по нагъл, по брутален, но също толкова зависим и вреден, и също толкова страхлив. Сега Иванчо, майка му, баба му и цялата им мутренска фамилия и рода трябва да си ходят. И да плащат. Това е. Компромиси не може да има, надявам се и новите кандидати за управляващи са го разбрали. Иначе ще го разберат бързо по трудния начин.

Битката продължава.

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.