ПЕТНА И СЕНКИ. ЛЕКЕТА* Дефилето на бившите министри на ГЕРБ не спира и няма свършване

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/petna-i-senki-leketa-defileto-na-bivshite-ministri-na-gerb-ne-spira-i-nyama-svarshvane/5888 SvobodnoSlovo.eu
ПЕТНА И СЕНКИ. ЛЕКЕТА*  Дефилето на бившите министри на ГЕРБ не спира и няма свършване

ПЕТНА И СЕНКИ.

ЛЕКЕТА*

Дефилето на бившите министри на ГЕРБ не спира и няма свършване.

Негодниците не излизат от телевизора и и хвърлят мръсотия с пълни шепи. За всичко са им виновни двете правителства на Радев кабинетът на Петков. Виновни са за кълчищата, в които Бойко ни омота със Северна македония.

Виновни са катастрофата в енергетиката.

Радев и Петков са виновни за окрадените милиарди от пътните проекти и безобразните ремонти магистралите. Внукът мии е на 14 години, но още не е виждал тунелите "Хемус" да са отворени и в двете посоки.

За проваленото изграждане на гръцкия газов конектор не са виновни Борисов и Петкова. Криви са Радев и Петков.

Парите от забатачените ремонти на язовирите са откраднати от Ицо Хазарта.

ББР е съсипана от Асен Василев, а Пеевски няма нищо общо с КТБ, "Булгартабак" и студено пушения резерв на ТЕЦ - Варна.

А, да не пропусна! В България имало бази на НАТО, твърди бившата вънкашна министърка Е. З. Прочее, тя ще прокопае на ръка тунелите под Шипка и Петрохан, през които ще минава и скоростната железопътна линия Вакарел - гара Бов - Шанхай.

Доходите на народонаселение временно ще намалеят, но когато Бойко, който винаги се завръща, отново дойде, доходите отново ще отбележат космически ръст и високите цени на тока, газа и водата ще ни се струват като игра на дечица от трета група на ОДЗ "Мечо Пух".

Привет на всички ГЕРБопитеци и останалите шебеци! Не забравяйте и проваления престолонаследник, който уж нямаше никакви претенции към Отечеството, но си върна гори и имоти, продаде ордените и медалите на баща си и забрави за ония 800 дни.

---------------

* Изводите, анализите, резултатите и прогнозите са направени с помощта на Изкуствения интелект, инсталиран в зайчарника на Бойко в Банкя и със съдействието на суперкомпютъра, сглобен с багер и фадрома на 10-то ниво на подземния паркинг на Технопарка в ж. к. Младост 4.

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.