Помня, че Цацаров се роди в турбуха на Пеевски. Помня и че Гешев се роди в търбуха на Цацаров

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/pomnya-che-cacarov-se-rodi-v-turbuha-na-peevski-pomnya-i-che-geshev-se-rodi-v-tarbuha-na-cacarov/5774 SvobodnoSlovo.eu
Помня, че Цацаров се роди в турбуха на Пеевски. Помня и че Гешев се роди в търбуха на Цацаров

ПОМНЯ как Цацаров се скри и отказа среща с мен и протестиращите граждани при блокадата-изненада на КПКОНПИ направена от БОЕЦ през 2020г.

Помня и десетките акции и протести за оставката на Цацаров организирани от БОЕЦ от 2016г. до сега пред съдебната палата. Помня и повдигнатите ми обвиняния по поръчка на Борисов и Пеевски докато Цацаров бе главен прокурор. Тези дела срещу мен още продължават.

Помня десетките сигнали на БОЕЦ срещу Борисов, Пеевски, Гешев, Цветанов, Доган, Карадйъ, Горанов, Златев, Минев, Пламен Георгиев и тн., които Цацаров смачка. Помня как след всеки сигнал прокуратурата ми връчваше на мен призовки, срещу мен и БОЕЦ образуваха проверки, на нас постановяваха ревизии и запори и нас преследваха.

Помня как всяка сряда Цацаров ходеше при Буда в МС и получаваше списъците за опраскване и размазване на непримиримите.

Помня фалшивите сигнали поръчани и изработени от Петьо Еврото, Гешев и слугите им срещу журналистите от Биволъ, Фрогнюз и Евроком.

Помня как прокуратурата ми наложи забрана за напускане на страната през 2019г и се опита убие съпругата ми, като осуети нейната трансплантация във Фарнция, на която бях донор.

Помня думите на Цацаров "Нито един суджук не е стигнал до премиера Бойко Борисов". Помня как смачка и замете всичките 23 сигнала на БОЕЦ за #АпартаменГейт. Помня как покри и сигнала ни за Къщата в Барселона на Бойко Борисов.

Помня, че Цацаров се роди в турбуха на Пеевски. Помня и че Гешев се роди в търбуха на Цацаров.

И за да е ясно на новите упрявляващи.

Няма начин Цацаров да се скрие в някое посолство, или консулство. Няма начин Цацаров да се върне в съдебната система, като прокурор, или съдия, или съдебен инспектор. Няма начин да се договори и да остане безнаказан. Няма как да стане, обещавам ви го.

Единственият му досег със съдебната власт може да е в качеството му на обвиняем и това ще се случи. Всичко е ясно, нали, да няма после "ама ние не знаехеме, не разбрахме..."

Битката продължава.

#БОЕЦ

Георги Георгиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.