Преди 32 години перверзните мозъци на комунистическата държавна сигурност създадоха това извратено чудовище ДПС

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/predi-32-godini-perverznite-mozaci-na-komunisticheskata-darzhavna-sigurnost-sazdadoha-tova-izvrateno-chudovishte-dps/5196 SvobodnoSlovo.eu
Преди 32 години перверзните мозъци на комунистическата държавна сигурност създадоха това извратено чудовище ДПС

Преди 32 години перверзните мозъци на комунистическата държавна сигурност ръководени от още по перверзните мозъци на ръководещите ги генерали от КГБ, създадоха това извратено чудовище ДПС.

С това обрекоха на феодално робство цялата мюсюлманска общност, живееща на българска територия. И пак с това поставиха прът в колелата на България и забавиха нейното развитие. Ахмед Доган, Данчо ментата, Хамид, Карадайъ, Пеевски и друга подобна паплач станаха милионери на гърбът на тези нещастни хора които виждате на снимката.

И вече 32 години, не се намери политическа формация, която да спре тази гавра с мюсюлмани и християни България. Най-после дойде едно ново поколение, неотровено от комунистическата отрова преди 1989 година, да набере кураж и да поведе тази война.

Петър Бояджиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.