OТВОРЕНО ПИСМО ДО ПАРЧЕ СЕРИЕН УБИЕЦ С ГРАНАТОМЕТ

НЕУВАЖАЕМИ “Г-Н” БОЙКО БОРИСОВ,

ЗА ПЕРИОДА НА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ БЯХ СЕРИЙНО ОБИРАНА /АЗ И КОМПАНИИТЕ МИ ЗА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СЕКТОРА БИЗНЕС ИМОТИ/ ОТ КРЪГЪЛ ПСИХОПАТ НА ИМЕ СТЕФАН АСЕНОВ КОСЕВ, КОЙТО НЕ САМО МЕ ОБИРАШЕ, НО И СЕРИЙНО ПРЕСЛЕДВАШЕ, СЛЕДЕШЕ, КОМПРОМЕНТИРАШЕ И ТОРМОЗЕШЕ. В ОБИРИТЕ МУ НА ПОСРЕДНИЧЕСКИ СДЕЛКИ НА КОМПАНИЯТА МИ ОТ МОЛ ПАРАДАЙС ФИРМА “БУЛФЕЛД” ЕООД НЕГОВИ СЪУЧАСТНИЦИ БЯХА МЕСТНО ВСЕИЗВЕСТНО КУРВЕ – КАТЯ ИВАНОВА, КОЯТО СПЕШЕ  С ЕКС УПРАВИТЕЛЯТ НА ДРУЖЕСТВОТО ДАВИД МИХАЙЛОВИЧ КОБЛИАНИДЗЕ. ЗА ЦЕЛТА НА ОБЕЗПЕЧАВАНЕ НА НЕИЗПЛАТЕНИТЕ НА ДРУЖЕСТВАТА  МИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПОДАДОХ НОТАРИАЛНА ПОКАНА КЪМ “БУЛФЕЛД” ЕООД НА 04.4.2018 Г. ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ПРИЛЕЖАЩИ ДОКУМЕНТИ СПОРЕД КОИТО КЪМ ДРУЖЕСТВОТО МИ СА ДЪЛЖИМИ 200 000 ЛЕВА БЕЗ ЛИХВИ, 280 000 ЛЕВА С ДЪРЖАВНА ЛИХВА, НАД МИЛИОН ЛЕВА ПО ДОГОВОР С ЛИХВИТЕ, КОИТО АЗ ДОРИ НЕ ИСКАМ В ЦЯЛОСТ В ПОКАНАТА. В РЕЗУЛТАТ ИЗЛЪГАХА, ЧЕ ДОГОВОРИТЕ МИ ПО КОИТО СА МИ ПЛАТИЛИ 50 000 ЛВ. ПО БАНКА СА ФАЛШИВИ, ТЕЯ 50 СА БИЛИ ДАРЕНИЕ. ВИЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ И ТАЗИ ПОКАНА ОТ 1 КАЛЕНДАРНА ГОДИНА, В КОЯТО КАТО ЖЕРТВА НА КРАЖБА В БЪЛГАРИЯ УЖ ПОЛИЦИЯТА НАПРАВИ СЛЕДНОТО ЗА МЕН В ПОЛЗА “СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА” И “ЗАЩИТА НА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА МИ”:

 

  1. БЯХ ЗАПЛАШЕНА С ОСАКАТЯВАНЕ И УБИЙСТВО ОКОЛО 100 ПЪТИ В ОПИТ ДА МЕ УБЕДИТЕ ДА НЕ СИ ИСКАМ ПАРИТЕ, ЩОТ НЕ МОЖЕЛО И В БЪЛГАРИЯ Е ЗАКОННО ДА МЕ КРАДАТ  И ЗА ДА НЕ МЕ ОСАКАТЯТ И УБИЯТ ТРЯБВАЛО ДА СИ ТРАЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТ УЖ ПОЛИЦАИ ОТ 4-ТО РПУ 2 ПЪТИ.
  2. БЕ МИ БУКВАЛНО ОТКРАДНАТО НА НАРЕЖДАНЕ И ВСЕ ОЩЕ НЕ ВЪРНАТО КОРПОРАТИВНО ФИРМЕНО ИМУЩЕСТВО – АВТОМОБИЛ МЕРЦЕДЕС НА СТОЙНОСТ ОТ ОКОЛО 60 000 ЛВ. ОТ УЖ ПОЛИЦАИ ОТ 7-МО РПУ НА 28 АПРИЛ 2018 Г..
  3. БЯХ НЕЗАКОННО ЗАДЪРЖАНА НЕКОЛКОКРАТНО ОТ “ОРГАНИТЕ ВИ НА РЕДА” НА ОПГ ЦЕЦО ГПЗ ОЛИГОФРЕНИТЕ ЗА ПОРЪЧКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОБЕКТ НА ОПИТ ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО В 7-МО РПУ.
  4. БЯХ БИТА И РИТАНА ПО ЗЕМЯТА КАТО КУЧЕ ОТНОВО НЕЗАКОННО ОТ 3-МА МЪЖЕ УЖ ПОЛИЦАИ ОТ 5-ТО РПУ САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ НА 29.04.2019Г. ОТНОВО В НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В ОПИТ ДА МЕ ЗАДЪРЖАТ НЕЗАКОННО ЗА ВТОРИ ПЪТ, ЗА ДА МЕ СПЛАШАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОРЪЧКОВО ОТ ИМЕТО НА КРАДЦИТЕ МИ, ЗА ДА НЕ ПОДАВАМ ЖАЛБИ И ДА НЕ СИ ТЪРСЯ ПРАВАТА.

ВСИЧКО ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ ОТ УЖ “ОРГАНИТЕ НА РЕДА” И УЖ “ПОЛИЦИЯТА”, ЗАЩОТО ОТ ТЕБ СА КРАЛИ И СА ТЕ ОБРАЛИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ ДА ТЕ ЗАПЛАШВАТ ЗА ЖИВОТА ТИ И ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ ИСКА ДА ТЕ ЗАЩИТИ ПРИ ЖАЛБИТЕ ТИ ЗА ЗАПЛАХИ ЗА ОСКАТЯВАНЕ И УБИЙСТВО, ДОРИ СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ИМАШ 1 МЕДИЦИНСКО ЗА ОПИТ ЗА НАСИЛИЕ И БУТАНЕ ПО СТЪЛБИТЕ ПО СЛУЧАЯ, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ВМЕСТО ДА ТЕ ЗАЩИТЯТ В БЪЛГАРИЯ Е ПРИЕТО ДА ТЕ МАЛТРЕТИРАТ, ПРЕБИВАТ ОБИРАТ И КРАДАТ НЕЗАКОННО УЖ ПОЛИЦАИ И ИНСТИТУЦИИ ПОРЪЧКОВО ОТ ИМЕТО НА КРАДЦИ, ЗА ДА НЕ СИ ПЛАЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ БИЗНЕСА ТИ, ЗАЩОТО ЖИВЕЕМ В НАРЕЖДОЛАНДИЯ, НАЛИ ТАКА, ВЕ БОКЛУК ДОЛЕН И УБИЕЦ?!.

ИСКАМ РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ!!!

И НА НИЩО ДРУГО НЯМА ДА СЕ ПРИМИРЯ АКО ЩЕТЕ МЕ УБИЙТЕ ПРЕЗ МОМЧЕТАТА СИ ЗА НАРЕЖДАНИЯ ОТ ИМЕТО НА КРАДЦИ, ТЪПАНАР, НЕЩАСТНИК И СЕРИЕН УБИЕЦ ТАКЪВ, НЕ ЩА ФАЛШИВИ УЖ ПОЛИЦАИ, КОИТО ДА МЕ ПРЕБИВАТ И МАЛТРЕТИРАТ, ЗАЩОТО МЕН СА ОБРАЛИ.

НЕ ЩА ФАЛШИВИ УЖ ПОЛИЦАИ, КОИТО ДА МИ КРАДАТ ИМУЩЕСТВОТО НА ПОРЪЧКА. И ВАС НЕ ВИ ЩЕМ “НА ВЛАСТ”  – ХОДЕТЕ СИ. ТИ СИ УБИЕЦ БОЙКО БОРИСОВ. ЦЕЦО ОПГ ГПЗ ТИ Е САМО ИЗПЪЛНИТЕЛ И ДЯСНА РЪКА И НИЕ ГО ЗНАЕМ, ТИ ТОВА СИ ГО ЗНАЕШ И НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ. ВЕЧЕ ИСКАМЕ РЕД ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ, А ТИ НЕ ВЛИЗАШ В ТЕЗИ ДУМИ И РАМКА НИТО ММ  БОКЛУК НЕЩАСТЕН ТАКЪВ.

Елица Стоименова

loading...