А НА КРАЯ НИ ЧАКА АДА

https://svobodnoslovo.eu/politika/a-na-kraya-ni-chaka-ada/114955 SvobodnoSlovo.eu
А НА КРАЯ НИ ЧАКА АДА

 

От медиите разбираме, че мършавият глист Денкoff заявил, че България ще подкрепя Украйна до края. За края на Украйна никой от нас не се съмнява. Ама защо да ги крепим до края, не успях да разбера? Държавническият мазохизъм, макар и подплатен с яки комисионни за политиците, никога не води до добро.

Украйна и край не само имат един корен, но и вече означават едно и също. Край на уКРАЙна. У на крайна. И така нататък. Краят очевидно ще е трагедия - за всички украинци, които бяха набутани от американския наркоманизиран палячо във война. Виждаме по клиповете как политическата върхушка се чекне по плажове и дискотеки, а обикновени украински момчета биват осакатявани и убивани, хвърлени като пушечно месо да защитават американските интереси в Украйна.

Но да се върнем към България. Защо и как трябва да вървим заедно с уКРАЙна до края й, пак не ми става ясно. То оръжията си почти всички ги дадохме. Българската армия е деморализирана, а никой вече не иска да се записва в нея пред угрозата да го пратят да се бие срещу братята ни руснаци, които са ни освободили от турско робство. Докато български деца умират поради липса на болници, на пари за операции и лекарства, Денкoff дава стотици милиони за укрите по хотелите и плажовете на България. Те са писаните яйца на управляващите, любимците на Козяк. А нас - българите, кучета ни яли!

Краят ще е ужасяващ. И ако няма край на правителството на Денкoff, то ще си минем през тежката Голгота. Дали ще оцелеем след това, не се знае. 

Край на малоумната подкрепа за Украйна или край на българите! Избирайте!

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

песимист

преди 3 месеца

И как да избираме?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.