Адв. Хаджигенов: ГЕРБ първа сила? Ще се качат на двигателя на Гешев и към луната?

https://svobodnoslovo.eu/politika/adv-hadzhigenov-gerb-parva-sila-shte-se-kachat-na-dvigatelya-na-geshev-i-kam-lunata/7858 SvobodnoSlovo.eu
Адв. Хаджигенов: ГЕРБ първа сила? Ще се качат на двигателя на Гешев и към луната?

"И като стане първа политическа сила какво? Ще се качи на двигателя на Иван Гешев и ще отидат на луната ли?". Това заяви адв. Николай Хаджигенов в отговор на въпрос.

Ако се случи създаването на формация на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, то това ще е много по-добро от "Има такъв народ". Политическото поумняване при Петков и Василев е факт, докато при "Има такъв народ" вторият парламент е тотален провал и няма никакви наченки на политическо поумняване. Това коментира депутатът от ИСБГНИ Николай Хаджигенов .

По думите на Хаджигенов евентуална колаборация между ИСБГНИ и служебните министри е спекулации, но е възможно да се случи.

"С малки стъпки вървим, защото правим неща, които изобщо не са направени през последните 32 години. Това не е самохвално, а е тъжна констатация. Крачките са бавни и ние сме най-малките засега, но в следващия парламент се надявам да бъдем по-големи", коментира той.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.