АКАДЕМИК ДЕНКОВ - ДОСТОЙНИЯТ И ВСЕОТДАЕН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ МУСКУЛ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/akademik-denkov-dostoyniyat-i-vseotdaen-evroatlanticheski-muskul/121818 SvobodnoSlovo.eu
АКАДЕМИК ДЕНКОВ - ДОСТОЙНИЯТ И ВСЕОТДАЕН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ МУСКУЛ!

АКАДЕМИК ДЕНКОВ - ДОСТОЙНИЯТ И ВСЕОТДАЕН ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ МУСКУЛ!

Евгений Кънев: "Алеко срещу Бай Ганьо, Европа срещу Евразия - достойното поведение на акад. Денков едва ли ще бъде оценено"

Някой си Евгений Кънев, правоверен Евроатлантик, издрайфал поредния си правилен и политкоректен бълвоч – този път аналогията е: „Алеко“ срещу „Бай Ганьо“ и „Европа срещу Евразия“.

Демек - "Алеко" - ние готините и модерните Евроатлантици - срещу "Бай Ганьо", вас, туземните нищожества, дето ни ругаете непрестанно; "Европа" срещу "Евразия", да си дойдем на думата!

Кратък коментар: Ако Недоразумението Денков е Алеко, а всички, които не понасят въпросното Недоразумение са „Бай Ганьовци“ – отивам да се гръмна!

Сега, не знам кой е „Бай Ганьо“ и накъде гледа геополитически - според въпросната особа - но знам със сигурност едно: че въпросният прероден Алеко, иженарицаемият Академик Денков, гледа със захлас и свалени Бай Ганьовски потури към "най-светлото място" на злощастната ни планета – Евроатлантика – готов да пожертва и най-милото, задника си – само и само да угоди на висшестоящите Евроатлантически началници, господари и повелители!

„Па и за почитание ако дойде думата, аз пак не се давам. Ти ще цалунеш ръка, аз - двете ръце; ти ще цалунеш скута, аз - краката; ти ще цалунеш на друго място, аз - на още по-друго място. Че ти с мен ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?“

(„Бай Ганьо и опозиция – ама де де“ – Алеко Константинов) 

Каканиже горепосоченият господин Кънев:

„Намерението на Денков да подаде оставка, ако вътрешният министър не осъди полицейското насилие по време на футболния протест, е достойно за уважение.

Това е поведение на европеец и можем само да се гордеем, че най-после имаме такъв премиер след 17 години в ЕС.“

Ако подаде оставка, дълбоконеуважаемият „Граф Черешко“ (по Джани Родари) - никой няма да се трогне ни най-малко, сещаш ли се, Кънев! Да не говорим за благопожеланията, които ще се стоварят по негов и на семейството му адрес!

"Ну кому ты нужен" - освен на Евроатлантическите Му шефове, дето такива като Него ги търпят по необходимост - и с пълно и невъобразимо презрение!

Иначе е напълно вярна констатацията ти: такъв Премиер след 17 години в ЕС не сме имали!

Дори надмина вездесъщата и усмърдяла вселената Банкянска Мутра!

И накрая добре го казваш:

„Е, и в джунглата също е така - моделираш поведението си според мускулите на тези срещу теб…“

А вашите Евроатлантически мускули са такива, особено задните - че не ми се говори!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

7 Коментара

moitoi

преди 5 месеца

Сфинктерът на ЕВРО-атлантизма!!!Кънеф явно познава този МУСКУЛ добре?!!?

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Евгений Кънев е само един от многото Евроатлантически мускули, тип свинктери... Изкарва си прехраната човека...

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

- Може ли да ти задам въпрос по същество? - Давай! - Що за същество си ти бе?

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

"Може ли да ти задам въпрос по същество? - Давай! - Що за същество си ти бе?"-Ами обикновен евроатлантически ГЛИСТ!

Коментирай

Борис

преди 5 месеца

"Може ли да ти задам въпрос по същество? - Давай! - Що за същество си ти бе?"-Ами обикновен евроатлантически ГЛИСТ!

Коментирай

Ефел

преди 5 месеца

Ако мека китка може да е мускул!

Коментирай

Бай Ганьо прави Записа

преди 5 месеца

Управителят ли? С нашите, разбира се - съобщава бай Ганьо, - и околийският е с нашите. Постоянната комисия не е законна, ама кой ще му дири законност, тя е наша. Бюрото е наше. Градският съвет е наш. Кметът малко шава, ама ще му отрежем куйрука. Общинските съвети по селата не са утвърдени нарочно, разбирате ли? Ако бъдат с нас - ще ги утвърдим, ако не - на дяволите. Пак ти казвам - колкото за управителя, нямай грижа, той е наш. - Ами хамалите? - любопитствува Бочоолу. - И хамалите са наши, и циганите, и Данко Харсъзина е наш...'' Алеко Константинов из ''Бай Ганьо прави избори''. Познахте се днешните бай-Ганьовци, нали? Толкова за атлантици и бай Ганьо-можем спокойно да ги взаимозаменяме.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.