Ако медиите са толкова против Костадинов и Възраждане, защо никой журналист не го пита за следното:

https://svobodnoslovo.eu/politika/ako-mediite-sa-tolkova-protiv-kostadinov-i-vazrazhdane-zashto-nikoy-zhurnalist-ne-go-pita-za-slednoto/125666 SvobodnoSlovo.eu
Ако медиите са толкова против Костадинов и Възраждане, защо никой журналист не го пита за следното:

Понеже много хора трудно осъзнават причинно-следствените връзки и се затрудняват с логическото мислене, давам насоки:

1. Ако медиите са толкова против Костадинов и Възраждане, защо никой журналист не го пита за следното:

- за какво са похарчени безотчетните на депутатите от партията от първото влизане в парламента досега и има ли отчетно-разходни документи за това, както и продължава ли да събира безотчетните пари на депутатите си?

- вярно ли е, че от всички избрани общински съветници взема процент от заплататите им?

- колко членове има Възраждане, колко е членският внос, колко членски внос е събран досега и ЗАЩО НЕ Е ОТЧЕТЕН в СМЕТНА ПАЛАТА?

- колко разследвания има срещу депутати от Възраждане и докъде са стигнали и как си обяснява необяснимата за нас разсеяност на прокуратурата и службите да забележат какви ги върши?

- защо след като заяви, че ще опазят Паметникът на Съветската армия, не го опазиха, а започнаха пиар с други паметници?

- след като каза, че българите ще се вдигнат на революция, ако се отхвърли референдума за еврото, къде отиде революцията. Или барем протест? Протестче?

- русофил ли е?

- България според него в ЕС ли трябва да бъде или не?

- България трябва ли да бъде член на НАТО или не?

Аз ако бях един журналист /повтарям - журналист, а не мисирка/, щях да му задам тези въпроси. Разбира се, всички въпроси му се дават предварително, така че шанс да бъдат одобрени от Йовка горните, няма. Но пък смятам, че всеки, който може да мисли, ще си направи изводите.

Елена Гунчева-Гривова

37 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Андрей Рубльов обаче е четвъртфиналист в Мелбърн. Той попари надеждата на домакините Алекс Де Минор. Московчанинът записа 6:4, 6:7 (5), 6:7 (4), 6:3, 6:0 и ще спори с Яник Синер за класиране за 1/2-финалите.

Коментирай

Никой

преди 3 месеца

Щом парите с „безотчетни”- защо и на кого да ги отчита? Другите партии имат ли документи за тези пари? Кой е приел правилата в НС за отчетността? Сметната палата защо не е изискала дс бъде деклариран членския внос? И нека не се обиждаме едни други...

Коментирай

Елена Гунчева

преди 3 месеца

Всъщност съгласно ПОДНС безотчетните са за точно определени дейности и затова се дават - по предназначение. Никой не проверява обаче отчетността. Депутатите в другите партии си ги получават, за да ги ползват за приемни, инициативи, експерти и т.н. Само тази партия ги събира и не се знае какво става с тях. Тоест не виждате нищо притеснително, че едни милиони се дават ей така, без някой да поиска сметка. И, НИКОЙ - а сега си отговорете, след като по закон СА ДЛЪЖНИ ДА ДЕКЛАРИРАТ, защо никой не им прави проблем за това? Вместо да се хвърляте на барикадата, не е лошо да помислите.

Коментирай

Четящ

преди 3 месеца

Ти сама влизаш в ролята на ,,мисирка,,. Има достатъчно изказвания на Възраждане по тези въпроси. Твоето е ,,словесно айкидо,, Когато се изложиш в предишната статия да отклониш очаквания удар в друга посока. Слабо ,,отражение,, обаче.., не става

Коментирай

Димитрова

преди 3 месеца

Гунчева се е възбудила след днешното интервю на Костадинов при Георги Любенов. Вече го гледах и признавам, че Костадинов беше блестящ. Въпреки прекъсванията от страна на водещия, успя аргументирано да отговори на всички въпроси и да даде разяснения по важни теми. Популярността на Възраждане расте и това предизвиква киселини в стомаха на Гунчева, които се опитва да неутрализира с постове в мрежата. Съжалявам я, не мога да се сърдя, разбирам, че парите не миришат, но все пак нека се замисли, какво всъщност прави тя. Според мен, страхът от възхода на Възраждане, прераства в "общи" усилия да се неутрализира гласът на истината. Добре си ни е така, под крилото на сглобката. Всеки глас срещу нея пречи на "титаничната" колумнистка и затова непрекъснато ругае единствената българска патриотична партия в парламента.

Коментирай

Майна,

преди 3 месеца

Подкрепям Димитрова.И аз го гледах и съм съгласен с оценката Ви. Когато ,,сглобката,, са показно забъркани в унищожаването на Родината, когато външния дълг на БГ се очертава да стане повече от два пъти по -голям от този на Русия , да си забиеш ,,носа,, в касата на Възраждане ,за която сам казваш ,че са бедни и не могат да си позволят истински професионалист( явно тя се има за такъв и работи за пари),а Йовка....За какво говорим? Коя все пак е Йовка ?

Коментирай

Елена Гунчева

преди 3 месеца

Димитрова-Червена шапо: Много елементарно, трябва малко повече да се стараете. Популярността на партията се видя на местните избори. Много, много слабо. А и никой не иска възход на подобни цървули! Видяхме им кадрите - ци.-..ска баронеса със зверски пластики по себе си, копанарчета от Берковица, с различна резба, криминално проявени, таксиметрови шофьори, труженички от секстелефони. Хайде да пропуснем такива да ни оправят, ааа? То от нивото на троловете, които изпращат тук, се вижда нивото. И не сте единствени, само сте жалки. Скоро съвсем ще залезете и тогава какво ще правите? Ще се прикачите към следващите Спасители? Чак ми е жал за вас, не е лесно да си толкова прост. А за изказванията на Възраждане - Лъжат като дърти ......оправдаха /само с думи, документи няма/ едва една четвърт от МЕСЕЧНИТЕ безотчетни. А останалите? Ооооо, забравих, има имоти. Мдааааа, то се вижда кой колко КРАДЕ!!!! А аз си пиша за удоволствието да ритам дебилни неудачници и копанари като вас.

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Съфорумци, Госпожата открито призна, че така и е добре, ха ха ха.. Цитирам я - ,, ?Скоро съвсем ще залезете и тогава какво ще правите? Ще се прикачите към следващите Спасители? Чак ми е жал за вас,, .За какво говорим..? Тя е убедена социалдемократка, не е тъпа като нас....Вече ,,маските са свалени,,

Коментирай

Димитрова

преди 3 месеца

Г-жо Гунчева, направо ме разсмивате.))) Първо, не съм трол и нямам нищо общо с Ч.Ш. ако бяхте малко по-проницателна, щяхте да забележите разликата в изказа. Що се отнася до нивото ми, Вие само можете да мечтаете за моето научно и обществено положение. Отдавам неумението Ви да разгадавате човека по написаното от него само на заслепление и обикновена човешка злоба. Опитайте се да контролирате негативните си емоции, може да придобиете по-приемлив вид.))) Майна, благодаря за подкрепата, чета Вашите коментари и ги намирам за изключително уместни и полезни. Поздрави на Магдебург от Париж.)))

Коментирай

Глас от народо

преди 3 месеца

Аааа,нема да ми обарвате словесно доктор Костя дългопишков. Оти он е новий Бугарски Данко. Новий апощоль. Он ,че ни извади от изедното ЕС и фашисткото НАТО. Да живей доктор Костя дългопишков. Бугария на три морета и Северниот ледовирий океанин .

Коментирай

Прик

преди 3 месеца

Гунчева, Възраждане ли са вредни и опасни за България? Къде е твоя огън и жупел срещу дЕНКОВ, тАГАРЕВ, и всеки един от тази пасмина?

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Поздрави и на Париж! И на българския дух в Париж, който е там чрез Вас. Зная, че ние навсякъде го носим и го демонстрираме с чест! Радвам се, че го откривам във всички краища на света ,където сме и ,че всички сме обединени от любовта си към Родината.Идва Нова Епоха. Надявам се, вярвам !

Коментирай

Катя

преди 3 месеца

Г-жо Гунчева,колкото и да се опитвате да размърдате мозъчното вещество на заслепените и манипулирани хора,толкова повече ще се нахвърлят срещу вас,Вие искате логично мислене от тях,но те не виждат и не чуват, не се интересуват от фактите и са потънали в опиянение от гуруто си за жалост,което е истински трагизъм.Но има и хора,които Ви разбират заради тях си струва да продължавате.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Госпожо Димитрова, от това, което сте напила, личи че Вие сте ерудирана личност, възпитана и интелигентна... Това, че гунчевата елена ме сравни с Вас, за мен е комплимет. Дано това не е голяма обида за Вас. Аз съм по-ечоционална от Вас и с по-беден речник от Вас. Госпожо Димитрова, бъдете здрава и щастлива, приемете моите поздрави, моля... А гунчева е злобна жена, прекалено злобна...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Всъщност Гунчева е много нещастна женица, защото разбира своята комплексираност от собствената си незначителност...

Коментирай

Тенчо

преди 3 месеца

Джуревец Маскудски стои на три стола. На него могат да разчитат всички в зависимост от посоката на вятъра.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

...емоционална, разбира се... а не ечоционална, както съм написала.. грешка..

Коментирай

Грую

преди 3 месеца

Червена шапчице, страшно ми напомняш на един Петък. Жива и здрава :)

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Овчар направил голяма сватба. След дни, обаче трябвало да замине за кошарата си насред гората. Със съжаление съобщил на невестата лошата новина, но и предложил, когато гръмне с пушката тя да дойде при него. Тя се съгласила. След една седмица той гръмнал. Никой. Втори път. Никой. Трети път. Никой. Накрая слязъл в селото, но къщата празна! Попитал комшията: - Пешо, да си виждал моята скоро? - Страшна работа комшу, от както започна ловния сезон, като ракета е!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Събужда се мъж с жесток махмурлук и започва гръмогласно да кълне: - Ей, тази тъща - мръсница и долна гадина! Жената - в недоумение: - Скъпи, какво ти е направила сега мама?! Мъжът: - Как може да кръсти дъщеря си така, че нормален мъж сутрин да не може да си спомни името и!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Събужда се Димитър със силен, ама адски силен, махмурлук. Нормално - тежка вечер в кръчмата с обичайната компания. Гледа - дрехите му изпрани, изгладени, та чак подредени. Масата - като за празник - с обилна закуска, биричката го чака... А жена му, на всичко отгоре, отишла на работа, без скандали и бе истерии. Чудо! - Дъще, какво се е случило? Къде сме? - Тате, снощи се довлече в два часа мъртвопиян, строполи се до дивана, а когато мама се помъчи да те вдигне и да те съблече, изръмжа: "Не ме докосвай, кучко! Аз съм женен!"

Коментирай

То от нивото на троловете [...] се вижда нивото

преди 3 месеца

Божинка, що се правиш на Гунчева, бе ... Човек само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е .... Класик ...

Коментирай

Да кажа.

преди 3 месеца

А защо само Костадинов и Възраждане трябва да отговарят на тези въпроси? Другите партии не трябва ли също да дават отчет?

Коментирай

Ани

преди 3 месеца

Трябва да отговарят всички, но гунчева-гривова не пита другите, защото само на Възраждане е бясна.

Коментирай

Гост

преди 3 месеца

Нищо лошо, но тия сръдни са излишни. Г-жа Гунчева е адвокат. Ако има какво да каже и какво знае да напише нещо в прокаратурата. Ако е само на ниво ЕЖК да не ни занимава с това. И да повторя и потретя - аз имам доста претенции към Коцето още преди г-жа Гунчева да му стане депутат, па и след това, но не възприемам катадневните помии които се изливат срещу Възраждане. Айде направете друг успешен проект ако можете. Ремарка - гласувах два пъти за Възраждане, но след софийските избори пак отивам за гъби.

Коментирай

Браво!

преди 3 месеца

Провокирахте Гунчева и тя се изпусна и показа истинското си лице.Прочетете внимателно още един път отговора на Гунчева към Димитрова-червена шапо и коментарите са излишни, а изводите очебийни.

Коментирай

Гадюха

преди 3 месеца

Имам сериозно предложение към всички привърженици на Възраждане. Спрете да пишете коментари под постовете на Гунчева. Игнорирайте я. С толкова много коментари я карате да се чувства значима. Останете я сама да си коментира пасквилите. И специално към Червената шапчица - моля те, Шапке, много си сладка, но пиши си вицовете под други постове, остави я гунчевица в собствен сос. Ние теб пак ще те четем. Предложението ми е призив за обединение срещу продажните мекерета, Гунчева, Марков и сие, готови за грантове да продадат и собствената си Родина.

Коментирай

Аз, ако бях един журналист [...], щях да задам тези въпроси ...

преди 3 месеца

Колко разследвания има по Глава първа от Наказателния кодекс, чл. 98, срещу Е. Г. и докъде са стигнали те и как си обяснява необяснимата за нас разсеяност на прокуратурата и службите да забележат какви ги върши?

Коментирай

Бен

преди 3 месеца

Бях се отказвал да коментирам Гунчева, то какво ли да коментираш- задава сто въпроса, а всъщност към Копейкин въпросът е само един. Другите са към Сметната палата, към Прокуратурата, към Софийска община или към българския народ като цяло. Тя обаче ги задава на него, защото така трябва... Не можах да се сдържа само заради Йовка! Коя, аджеба, е пустата му Йовка!?

Коментирай

Кандидат за кмет на Дупница подкрепен от Възраждане

преди 3 месеца

Всичко написано е вярно. И точно това е възбудило троловете платени от Костя Европейкин! Вече. Буди, буди! Костя обслужва МИ-6.

Коментирай

Фриц Клингенберг

преди 3 месеца

Само така Гунчева! Докато Белград не се предаде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.