Амбициозният ген. Атанасов: Смятам, че имам качества за председател на НС

https://svobodnoslovo.eu/politika/ambiciozniyat-gen-atanasov-smyatam-che-imam-kachestva-za-predsedatel-na-ns/124907 SvobodnoSlovo.eu
Амбициозният ген. Атанасов: Смятам, че имам качества за председател на НС

Съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов потвърди, че е сред кандидатите да оглави парламента заедно с ротацията при премиерите през март.

„Аз още от есента съм готов и смятам, че имам качества, но не е въпросът какво искам аз, а какво ще гласуват хората“, заяви Атанасов преди заседание на коалицията преди утрешното начало на новия пленарен сезон. 

На заседанието трябва да бъдат определени и номинациите на формацията за членове на Конституционния съд, като конкретните имена ще бъдат обявени утре.

На репортерски въпрос, че е било договорено при ротацията председател на Народното събрание да бъде Никола Минчев, Атанасов коментира:

„Аз не знам за такава договорка. Това е дребнотемие. Според мене изключително важен е въпросът кой ще е председател на Народното събрание и нищо не е предрешено“.

На въпрос на БНР дали приема идеята, лансирана от ГЕРБ, Асен Василев да е втори вицепремиер в правителство с министър-председател Мария Габриел, Кирил Петков отговори:

„Никога титлите и отделните водещи позиции не са били водещи. Въпросът е каква работа ще се свърши и как ще направим правителство, което да продължи промяната. Което мога да кажа е, че се радвам, че регулаторите ще бъдат важна тема през следващите месеци. Нашата задача е това, което поне зависи от нас, е да имаме най-добрите кандидати за тези позиции, така че да покажем на обществото, че България се променя и там“.

https://otupor.com/

10 Коментара

Доктор

преди 4 месеца

Урод.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Уиламс Бърнс - Директор на ЦРУ пред US сената. - При война срещу Русия НАТЮ ще се разпадне за 5 минути , като страни, като Германия, Франция, Италия, Гърция, Турция моментално ще излязат от НАТЮ а останалите ще обявят неутралитет ❗Реално срещу Русия ще останем Англия и ние ❗ -- А България, както на 13-декември 1941 година ще обявим война на сащ и англия и ще се присъеденим към оста рим-берлин-токио. После ще дойдат руснаците и знаем по нататък какво ще стане...

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Зима, камината запалена, Пена се е разчувствала нещо и дума на Кире: - Скъпи, искам да ме любиш като по филмите! Кире само това и чакал - и я почнал. Отпред, отзад, отдолу, отгоре, в лево... в десно..., всичко що се сетиш! Призори, когато свършил и блажено се отпуснал на леглото, очакващ аплодисменти, чул Пена да замислено да казва: - Кире, мисля, че с теб гледаме различни филми.

Коментирай

Мишо

преди 4 месеца

Атанас Атанасов - малкият Мук, нещо се е побъркал! Този галфон е повече прост отколкото е тъп! Чукундур недоклатен!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Да се влюбиш след 50 е като да си на море през зимата - тръпката я има, но не ти се съблича... --- Зимата свършва чак когато заменят рекламите на лекарства за настинка, с тези за диария!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

На луната каца Български космически кораб. От него излизат рота трудоваци в скафандри и старшината командва: - Рота строй се! Рота равнис! Рота мирно! Така, значи с вас имаме две спешни задачи. Първата-да построим консерватория! И втората-да построим обсерватория! Въпроси? - Господин старшина, разрешете да запитам! - Питай ве тюфлек! Ти вечно не си разбрал нещо! - За консерваторията разбирам. Ще правим консерви за зимата. Но обсерваторията за какво ни е? - Е ти какво искаш, да обсерем цялата луна ли?

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Излиза баровец през зимата на терасата на вилата си и вижда в снега отсреща надпис от урина - Пешо е педал! Наредил на охраната си веднага да разбере кой е авторът на надписа! След половин час началника на охраната докладва - Имам една лоша и втора по-лоша новина! - Казвай лошата. - Урината е на вашия приятел Иван. - Мамка му и мръсник долен, а по- лошата? - Почерка е на жена ви!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Прибира се късно една зима вечер Асан, обаче трезвен. Айшето го напада: - Асан, афухолист, разби ми живота, изгори ми душата... Асан я прекъсва: - Трезвен сан, ма, Айше! - и и дъхва... - Верно, бе Асан! Че каде беши? Що се връщаш толкоз късно? - На лексия бях. - Какой туй лексия, бе Асан? Да не е някой уруспия? - Не ба Айше. Сядаш в клуба и ти обясняват... за преустройството... - Кой туй преустройство, ба Асане? - Ей ся шти обяснявам. Печката имала хубава жарава - таман и било време да и се сложат въглища. До нея две кофи - едната с въглища, другата празна. Хасан хванал пълната кофа, пресипал я със замах в празната и казал: - Ей туй начи Преустройството. Едната кофа пак пълна, другата пак празна, у печката не влиза нищо, ама са дига джангър и пепел...

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

В сглобката предстои ротация... ротацията е като преустройството... -- Ей туй начи Преустройството. Едната кофа пак пълна, другата пак празна, у печката не влиза нищо, ама са дига джангър и пепел...

Коментирай

Чичо

преди 4 месеца

Всички от племето АТА ТАТА стават за председател на НС. А тоя има едно предимство-качество - като свири на дудук с 2 клапи, няма да му се налага да кляка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.