Американски конгресмени, бивши министри и кралски особи приветстваха Иван Гешев на Молитвената закуска във Вашингтон

https://svobodnoslovo.eu/politika/amerikanski-kongresmeni-bivshi-ministri-i-kralski-osobi-privetstvaha-ivan-geshev-na-molitvenata-zakuska-vav-vashington/51854 SvobodnoSlovo.eu
Американски конгресмени, бивши министри и кралски особи приветстваха Иван Гешев на Молитвената закуска във Вашингтон

Кралят на Йордания, синът на Беназир Бхуто и Вук Драшкович изслушаха рамо до рамо с главния прокурор на България речта на Володимир Зеленски в Белия Дом

“Националната молитвена закуска създава приятелства в интерес на семейството на демократичните държави”, това заяви Иван Гешев по време на 71-вата проява в Белия дом, организирана по традиция от американския президент.

Главният прокурор на Р България бе рамо до рамо с щатските конгресмени Пийт Сешънс, Джим Слатъри, Робърт Адерхолт от Камарата на представителите, бившият външен министър на Сърбия Вук Драшкович, ексикономическият министър на Косово Ахмет Шала и Месли Красничи, председател на Демократическата партия на Косово.

Визитата на Иван Гешев е искрено адмирирана от евроатлантическото семейство и поставят основи, които ще спомогнат за преодоляване на съвременните предизвикателства, коментираха политически анализатори зад Океана. Посещението на обвинител номер едно в САЩ и срещите му с конгресмен Робър Аденхолт бележат началото на едно приятелство, носещо послание за мир и благоденствие на българският народ и САЩ, споделиха участници в Молитвената закуска.

Реч пред участниците във форума изнесоха кралят на Йордания Абдула Втори и кралица Рания, както и външният министър на Пакистан Билавал Бхуто Зардари, син на Беназир Бхуто, първата жена-политик на мюсюлманската държава, загинала при атентат през 2007 г. Гостите на Молитвената закуска бяха приветствани чрез видеовръзка от президента на Украйна Володимир Зеленски.

5 Коментара

ИвайлоК

преди 1 месец

Като гледам, половината от присъстващите изобщо не са християни. Дали са вярващи - не го коментирам. Но за мен тази "закуска" де'факто е демонстрация на транс-атлантически ценности, икуменизъм и безбожие. Нещо като поредица от мероприятия преди Края на света.

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

На т.н. закуски се канят всички отрепки, които могат да свършат някаква мръсотия против държавата си! Добре, че ги канят, та и ние да сме наясно!

Коментирай

666

преди 1 месец

Инструктаж на продажниците от сатанинските жидове.

Коментирай

agabaga

преди 1 месец

Молитвена закуска, като сбор на вещици от мрачните векове на човечеството.

Коментирай

Пешо

преди 1 месец

Гешев, хапна ли добре? Сра ли после? Само да не си се насрал на молитвата че, си изложил Родината пред тези загрижени и добри хора. Само не знам, как са те разбрали че си гладен и са те поканили чак отвъд голямата вода да се наядеш?? Ама и ти си един шегаджия-такива приказки си им разказал че,... много интересно. А сега сериозно- вижте за какво ни подгответ "нашите'братя:: https://youtu.be/G0CsvfSc034?t=2511

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.