Андрей Райчев за пленарния ден: Гледаме нещо безпрецедентно и с огромни последици за България

https://svobodnoslovo.eu/politika/andrey-raychev-za-plenarniya-den-gledame-neshto-bezprecedentno-i-s-ogromni-posledici-za-balgariya/137341 SvobodnoSlovo.eu
Андрей Райчев за пленарния ден: Гледаме нещо безпрецедентно и с огромни последици за България

Гледаме нещо безпрецедентно и с огромни последици за България. Така социологът Андрей Райчев коментира в „Интервюто в Новините на NOVA” днешното заседание на Народното събрание.

„ГЕРБ не вярваше, че предложеният от тях кабинет ще мине. Тя не се държеше като партия, която смята да управлява, а смята да покаже как да управлява. Този състав на МС правеше добро впечатление”, каза експертът.

Според него най-възпитано на консултациите при Румен Радев са се държали от „Има такъв народ”.

„Не се вижда шанс в рамките на този парламент. Има 2% вероятност да има правителство”, поясни той.

И коментира какво е състоянието на партиите в момента.

„ГЕРБ се е свила, за първи път в историята не е ясно кой ръководи БСП, след оставката на Христо Иванов нещата са много зле в ДБ, а разцеплението в ДПС е черешката на тортата”, заключи социологът.

Епицентър 

4 Коментара

Червената шапчица

3 days before

- Пешо, кое е това, което се е родило в Англия, израстнало в Бразилия и умряло в България? - Не мога да отгатна. - Футболът, бе пич!

Коментирай

Yoyo

3 days before

Какво е това нещо "Андрей Райчев", което ни казва, че "гледаме нещо безпрецедентно и с огромни последици за България ? А с кое око го гледаме ? Лявото или дясното ?

Коментирай

Ха ха ха

3 days before

Ами къде са ония анализаторки -Гунчева и Гешева да вземат отношение по случващото се в ДПС, ха ха ха...

Коментирай

Ха ха ха

2 days before

Намерих нещо от Гунчева ,днес - ,,Напълно безинтересно ми е как ще се гласува днес. Така или иначе, правителство на евроатлантиците ще има, било то редовно или служебно. И да, купуват се депутати винаги. Ама ако нямаш голямо мнозинство, това може да ти свърши работа само един-два пъти.,, Тази ,дето ви призоваваше да не гласувате и е наясно ( ха ха ха) как се купуват политици.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.