Банкянският патологичен лъжец обещал този път да стане депутат

https://svobodnoslovo.eu/politika/bankyanskiyat-patologichen-lazhec-obeshtal-tozi-pat-da-stane-deputat/52408 SvobodnoSlovo.eu
Банкянският патологичен лъжец обещал този път да стане депутат

Банкянският патологичен лъжец обещал този път да стане депутат. Щото досега мамеше избирателите - избираха го, а после се отказваше от парламента и непознати шебеци влизаха на негово място.

Електоратът на мутроченгесарската партия обаче е вбесен, че последните избори бяха спечелени, а правителство не бе съставено. В същото време вървеше необяснимо затопляне на отношенията с президента, което започна да отблъсква дори най-отявлените фенове на Простия. Широката Му периферия вижда в това бягство от отговорност и генериране на нестабилност, която все повече ни отдалечава от Шенген и Еврозоната.

След поредния шамар "Магнитски", дето и децата в детските градини разбраха, че е последно предупреждение лично за него, дъртият страхлив хитрец се кръсти и обещава този път да си консумира мандата, а така също да бъде прието антикорупционното законодателство. Демек пътят към Шенген и Еврозоната, дето самите граждани за европейско развитие го блокираха, да бъде отприщен. Да, ама дори и "простите" се усетиха кой стопира България за най-важните й цели. Затова отливът на гласоподаватели за "европейците" /наричани още мутро-ченгесари/ е очевиден и твърде вероятно харвардци да спечелят отново.

И точно тука "хитрата сврака с двата крака". Въпреки пословичното му волско търпение, този път обществото няма да приеме за н-ти път да не бъде съставено правителство и простият лъжлив хитрец ще се окаже принуден да даде гласове за избиране на правителство, което няма да е негово. В противен случай може в третия списък "Магнитски" на първо място да прочете собственото си име...

Емил Василев 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.