Бардак: Васил Терзиев тури мъжко момиче с гадже жена за зам.-кмет! Вижте коя е модерната Надежда Бобчева (СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/politika/bardak-vasil-terziev-turi-mazhko-momiche-s-gadzhe-zhena-za-zam-kmet-vizhte-koya-e-modernata-nadezhda-bobcheva-snimki-2/123425 SvobodnoSlovo.eu
Бардак: Васил Терзиев тури мъжко момиче с гадже жена за зам.-кмет! Вижте коя е модерната Надежда Бобчева (СНИМКИ)

Преди местните избори на 29 октомври тръгна уж на шега пророческото лафчето, че ако ПП-ДБ-„Спаси София” се намърда в управата на столицата, всички ще караме тротинетки, ще станем вегани и всеки месец ще има гей-парад.

Поне част от предсказанието вече се сбъдна – ДС-милионерът Васил Терзиев в качеството си на кмет на София си хареса за свой заместник с ресор „екология” мъжкото момиче с гадже жена Надежда Бобчева, която в Столична община наричали „Ози Озбърн“, издаде отчаят служител в сградата на „Московска” 33.

Това е истинският Ози Озбърн…

След като разкрихме, че за шеф на завода за боклук Васко Кмета постави осъдения за три трупа в „Кремиковци“ Николай Савов, а за зам.-кмет по финанси и здравеопазване личната одиторка на Просто Киро Гергана Москова, сега идва ред на трето скандално назначение на милионера с фамилия от зловещата „Държавна сигурност“.

Информаторът ни разкри, че модерната силистренка Надежда Бобчева е истински политически ветропоказател – след 15 години стаж в БСП и два мандата като червен общинар в крайдунавския град, Бобчева е инсталирана като зам.-кмет на софийския район „Оборище” като… „зелена активистка” от ПП „Зелено движение“, част от коалицията „Демократична България”.

Надежда като напета социалистка

Описателен за новата зам.-кметица е фактът, че през 2022-а е една от първите подписали предизборна декларация на „София прайд”.

Шареният гей-парад, харесван от едни и мразен от мнозина, изисква, а Надежда обещава на избирателите с нестандартна сексуална ориентация да работи „за видимост и в защита на правата и интересите на ЛГБТИ хората в България”.

Проверката на показа, че модерната Надежда е два мандата общински съветник от БСП в Силистра и председател на групата на социалистите. През 2016-а обаче позорно е натирена от Столетницата, в която влиза през 2001 г., заради газене на партийния устав.

Бобчева стига до шеф на групата на червените в ОбС-Силистра, преди да бъде прокудена

Така бавно и полека през последните години Бобчева „позеленяла” до синьо и хоп – ставала водач на листата на ПП-ДБ на последните парламентарни избори в Силистра, а от дни е и заместник на Васко Кмета.

Във визитката ѝ четем следното:

Надежда Бобчева е родена в Силистра през 1975-а, завършила е УНСС със специалност финанси. Притежава магистърска степен по управление на градовете от съвместната програма на Университет Еразмус – Ротердам и Институт по жилищна политика и градско развитие – Ротердам, Нидерландия.

Ето я новата зам.-кметица в цялата ѝ прелест

Голяма част от професионалния ѝ опит е свързан с работа в общинската администрация. Заемала е различни длъжности (експертни и ръководни), два мандата (2011-2015 г. и 2015-2019 г.) е общински съветник в Общински съвет – Силистра, а доскоро бе заместник-кмет на район „Оборище” в София.

Мъжкараната се шегувала, че „кметуването“ било семейна традиция, защото прадядо ѝ е бил кмет на родното ѝ село край Силистра.

Източник: narod.bg

 

4 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Автор: Манол Глишев *** Изразеното от автора мнение е лично и не е задължително да съвпада с редакционната политика на ФрогНюз.

Коментирай

Майор Майоров

преди 4 месеца

Добре де!!Не ги докарвайте разни провинциалисти да"карат влака" в София.Не става дума за сексуална ориентация(нали сме либерали).Предишният гл.архитект беше от Червен брег,върши,каквото върши,накрая се изсули тихи кротко.Журналистите ги мързи да проверят къде живее,какво е пребарал за тези години.....Сега тази женица идва от силистренските села,Тези,които познават страната,знаят за какво става дума.И тя ще поуправлява,вероятно ще гепи поне един хубав апартамент,където да задоволява нестандартните си страсти.Да ги пита човек,къде ги учат в Силистра тези мурафети.И тя ще замине тихо и остават само фишеци и лакардии по мрежата и кръчмарски разсъждения.....

Коментирай

VANIA

преди 4 месеца

КАКВО Е ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ

Коментирай

VANIA

преди 4 месеца

КАКВО Е ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.