Бареков: Борисов се превърна в чучело на Цветанов

https://svobodnoslovo.eu/politika/barekov-borisov-se-prevarna-v-chuchelo-na-cvetanov/26091 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Борисов се превърна в чучело на Цветанов

След като днес стана ясно, че не Борисов, а Цветанов е дал мейл за предложения по програмата на ГЕРБ, вече няма съмнение, че Борисов е само едно чучело и кукла на конци на Цветанов, който го използва, за да оцелее. Това написа във Фейсбук Николай Бареков и добави, че е време народът и Прокуратурата сериозно да се намесят.

Ето и целия коментар:

До момента Борисов направи много глупости, но винаги му се разминаваше. С днешния циничен лозунг този човек ще възроди страховете на цялата нация от неговия реваншизъм и от злобата, с която Цветан Цветанов унищожи малкия и среден бизнес.

До момента имаше само спекулации, че ГЕРБ е разцепен и Цветан Цветанов е овладял партията. След като днес не Бойко Борисов, а тъкмо Цветанов е дал мейл за предложения за промени в програмата на ГЕРБ, стана ясно, че Борисов се е превърнал в едно чучело или по-точно кукла на конци, която Цветан Цветанов вече използва за да оцелее още един мандат, преди народът и Прокуратурата сериозно да се намесят.

 

Бареков: Борисов се превърна в чучело на Цветанов

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.