Без резултат от срещата на Главчев с президента за смяна на служебни министри

https://svobodnoslovo.eu/politika/bez-rezultat-ot-sreshtata-na-glavchev-s-prezidenta-za-smyana-na-sluzhebni-ministri/132006 SvobodnoSlovo.eu
Без резултат от срещата на Главчев с президента за смяна на служебни министри

Служебният премиер Димитър Главчев обсъди с президента Румен Радев предложенията му за смени в правителството.

Срещата приключи без резултат. Главчев коментира само, че диалогът с президента продължава и докато той не подпише указ за смяна на министри, старите остават на постовете си.

"Не съм предлагал нищо, комуникацията с президента продължава. Както съм говорил и през тези дни, виждате, че има диалог, диалогът продължава. Нямам новина за съобщаване. До момента, в който президентът не издаде указ, старите министри си изпълняват задълженията", това каза Димитър Главчев на излизане от президентството.

trud.bg

1 Коментара

Галя от ПосолствоТО

преди 1 седмица

ПРЕПОРЪЧВАМ: АНДРЕЙ ФУРСОВ: Конец капитализма, мировое правительство, будущее России и мира / РАЗГОВОРЫ О БУДУЩЕМ https://www.youtube.com/watch?v=trvYYRwl8cs&t=1s

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.