Борисов: Ако има министри, които не са се справили, при ротацията ще бъдат сменени

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-ako-ima-ministri-koito-ne-sa-se-spravili-pri-rotaciyata-shte-badat-smeneni/124413 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: Ако има министри, които не са се справили, при ротацията ще бъдат сменени

Лидерът на ГЕРБ посочи, че това ще се случи след анализ

Бойко Борисов обясни, че е възможно да има смяна на министри при ротацията на кабинета. По думите на лидера на ГЕРБ обаче до тази стъпка ще се стигне след анализ, който да покаже дали министрите са се справили със задачите си.

Борисов отхвърли спекулациите, че ще бъде следващият премиер. „Има ясно разписано споразумение Денков – Габриел, при ротацията Габриел – Денков”, подчерта той.

„Във всяка партия има качествени личности”, отговори той на въпрос дали хора от Движението за права и свободи ще намерят място в правителството. Борисов обаче допълни: „ДПС отдавна казаха, че не желаят да участват с министри в това управление”.

trud.bg

2 Коментара

Бате Винету

преди 4 месеца

Вратите, са отворени за хора от цял свят с двойно гражданство. Ще има матура ( външно оценяване за сегашните), председател на комисията Галя от посолството. А Слави ще организира конкурс за кандидати за министри. За всеки случай, да ги има. Хем шоуто ще се поразчупи, хем ще има и награда за победителите - снимка с УмноКиро. Но каквото Галя каже пък може и Мата Хари да помага.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.