Борисов: България кеш пари няма да дава на Украйна

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-balgariya-kesh-pari-nyama-da-dava-na-ukrayna/137416 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: България кеш пари няма да дава на Украйна

България кеш пари няма да дава на Украйна. В момента това, което България ще представлява, за пари кеш изобщо не става въпрос. Дори към момента, България получава пари за старото ненужно съветско оборудване. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Хубаво е, че можа да се проведе изслушването за НАТО и модернизацията на българската армия. Доколкото си спомням, най-важните проекти, са направени по време на нашето управление. Опитът да се уплашат манипулативно българите, че ще ходят български войници в Украйна, не е добър.  Вчера нов опит за инсинуация се направи, че България ще дава кеш на Украйна. Затова са тези срещи на върха, партньори сме там. И различните държави-членки имат различни виждания. Ние винаги сме категорично за мир”, каза още Борисов.

„Всичко, което ще влезе в тази декларация, понеже я имам. Всичко, което България направи в полза на Украйна, се остойностява. Ако дадем учители, пускаме фактура това да ни се плати. Завод да построим, в Украйна да инвестираме, на санаториум военни да вземем, всичко ще ни се плати. Да спрат да си играят със страховете на българите”, добави Борисов.

„Нека Доган и Пеевски си разменят реплики. По никакъв повод не съм говорил с Доган, не ми е работа, нямам му телефона.  Ще направим всичко възможно в предстоящите избори, водейки битка с ДПС, да си върнем избирателите в тези райони, коментира Борисов.

trud.bg

13 Коментара

Иванчо

2 months before

Скрии се бе отрепко,ама няма къде.Идва разплатата.

Коментирай

Иванчо

2 months before

Скрии се бе отрепко,ама няма къде.Идва разплатата.

Коментирай

Гражданка

2 months before

Всичко щяло да се плати, че откъде бе. Тя Украйна е фалирала "държава", и ако не са "помощите" от запада, и пенсии не може да изплати!

Коментирай

izo

2 months before

То ясно, че няма да е в кеш и в чували, както е свикнал да прибира Тиквунзий. Ние ще си пускаме фактурите, те ще си ги изхвърлят в коша...И разбира се, че на срещата във Вашингтон не става дума за изпращане на войски, а чисто и просто фалиралите Щати да прехвърлят на полуфалиралите съюзници сметката и задълженията да поддържат огъня. Въвличането на страните кто нашта ще стане по-финно - слагаш тук ракетни установки, самолети; те съответно почват да участват във войната. И ставата законна мишена за контраудари, които няма да закъснеят. После сочиш "агресора" и очакваш "справедливия" гняв на манипулирания народ, ама истинския справедлив гняв ще ти помете марионетките и ще се изнасяте с апачи от покрива на амбасадата или в по-умния вариант по-раничко с граждански полети.

Коментирай

Прик

2 months before

Абе Борисов, знаеш ли какво значи да ни казваш "ще се върне" Много е грозно да си дърт, дебел и мазен така да лъжеш!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.