Борисов да достави удоволствие на прокуратурата и да каже не само коя е Мата Хари, но и откъде са пачките в шкафчето

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-da-dostavi-udovolstvie-na-prokuraturata-i-da-kazhe-ne-samo-koya-e-mata-hari-no-i-otkade-sa-pachkite-v-shkafcheto/6925 SvobodnoSlovo.eu
Борисов да достави удоволствие на прокуратурата и да каже не само коя е Мата Хари, но и откъде са пачките в шкафчето

”Няма да доставя удоволствие на воайора Радев и няма да кажа коя е Мата Хари”. Тези категорични слова в стила на едно заинатило се дете изрече днес в телевизионен ефир бившия премиер Бойко Борисов. Господин Борисов, не знам дали знаете, но това да кажете коя е Мата Хари не касае Радев. Това касае най-вече прокуратурата. А иначе ние сме се уморили вече да слушаме до откат всички 10 думи, с които изкарахте кампанията си. Искаме отговори.

Защото, господин Борисов, казусът с Мата Хари, кюлчетата злато и пачките евро е върпос, който касае най-малкото националната сигурност на страната ни. Все пак, за мое съжаление, бяхте премиер 12 години. И все пак това е направено в правителствената резиденция в "Бояна". Сиреч - това е държавен въпрос.

Като такъв той заслужава да бъде изяснен. Защото става дума за някой, който уж е поставил във Вашето шкафче едни пари, които уж не са Ваши, снимал Ви е докато спите и изобщо със същата лекота е можел да Ви тегли куршума с Вашия пистолет на Вашето нощно шкафче, докато служителите на НСО явно са спали. Ето затова всички тия въпроси около това коя е Мата Хари са от особена важност.

Тогава ще се разбере чии са пачките евро, чии са кюллчетата злато от фотосите и може би ще се изясни имало ли е през последните 12 години огромни кражби, пълнено ли е същото това шкафче с милиарди, усвоени от строежи (например на АМ "Хемус"). Много неща ще станат ясни. Ако прокуратурата, разбира се, се поинтересува. Повярвайте ми, никой не го вълнува Вие с кого си лягате. Най-малко пък мен.

Време е, господин Борисов, да дадете отговори на някои важни въпроси. Не да повтаряте до откат десетте думи на Вашата кампания - хаос, лъжци, некадърници, неразбиращи, Радев, Рашков и Христо Иванов.

Джесика Вълчева

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.