Борисов не разбира, че вече е политически труп и ходи полуразложен из пространството

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-ne-razbira-che-veche-e-politicheski-trup-i-hodi-polurazlozhen-iz-prostranstvoto/607 SvobodnoSlovo.eu
Борисов не разбира, че вече е политически труп и ходи полуразложен из пространството

Може да се отвори път за разрешаване на политическата криза по един прост начин - инсталираният от Борисов Гешев подава оставка. После гласуват промени в законите за съдебната власт и дори конституционни поправки. Непартийно правителство. Нов главен прокурор - Борисов нали няма от какво да се страхува, чист бил?

Само че вместо това надскочилият нивото си на компетентност полицай Гешев обикаля из парламента да се среща с политическите партии да се покаже колко е убав на камерите. Не е убав, дори перука да си сложи.

И тича по пиар акции през ден.

Борисов не разбира, че вече е политически труп и ходи полуразложен из пространството. Като зомби. Нищо няма да излезе от ГЕРБ освен смрад на мърша, която телевизиите усилено пръскат с одеколон.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.