Борисов: Не знам кой ще се съгласи да стане вътрешен министър, защото след това отива на боклука

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-ne-znam-koy-shte-se-saglasi-da-stane-vatreshen-ministar-zashtoto-sled-tova-otiva-na-bokluka/141058 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: Не знам кой ще се съгласи да стане вътрешен министър, защото след това отива на боклука

Не знам кой ще се съгласи да стане министър, защото след това отива на боклука. Ние не мислим чисто човешки как се чувстват тези ръководители, които системата ги изхвърля. Къде отиват? С какво ще се занимават?... Но трябва да поздравим Радев и Главчев, че намериха сили да стигнат до мандат за правителство. Трябва да има правителство в понедленик, защото иначе кризата ще стане още по-голяма.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти във Велико Търново, като изказа предпорложения, че "в понеделник ще сменят вътрешния министър".

И поясни: "Бил съм дълги години в МВР. Когато се усетят, че идва смяна, почват да се чудят кой е следващият. Калин се справяше много добре с Шенген. Не знам за какво му трябваше да отиде пред президентството. Г-н Петков каза как го е интервюирал в колата и тогава поехме ангажимент за дълго да е министър. Защото аз не знам кой от системата би се съгласил да стане министър, защото след 2-3 месеца отива на боклука. Това е месомелачка за кариери!".

"След връщането на мандата на Горица Кожарева, това означава, че президентът Радев има претенции към състава на правителството. А ако има и предпочитания, хубаво е в понеделник и Главчев, и Радев да споделят къде са компромисите в служебния кабинет".

ГЕРБ няма никакво участие в служебното правителство, увери Борисов.

"Дали е Горица, дали е Кики, Мики, Гълъб, на стената в Министерски съвет вече няма място за портрети на премиерите. И всичко това блокира администрацията", добави още той.

Всяка партия има тактика - знам, че хората знаят, че ако някой може да им направи "Хемус", Търново-Русе, всички тези неща, това е ГЕРБ. Колегите нямат идея. Ако в понеделник сменят вътрешния министър, предполагам, че ще го сменят, протестите ще се изчерпат. Затова търсят нещо друго, в случая списъците", обясни председателят на ГЕРБ за списъците с учители, обявили се срещу закона, забраняващ ЛГБТ пропагандата в училище.

По думите му нито списъкът на "Възраждане", нито списъкът на "Промяната" ще сработят - двете партии си помпат електората.

"Ние сме печелили избори с тяхното "ала-бала", с тяхно МВР. Арестуваха ни, арестуваха наши хора, държаха ги по арестите, но и с това не успяха да ни уплашат", припомни той.

Епицентър 

10 Коментара

Борисов: Не знам кой ще се съгласи да стане вътрешен министър, защото след това отива на боклука

1 month before

ГЕРБ започна да отстъпва пред Пеевски?

Коментирай

помияр!!!!

1 month before

НЕУК БОКЛУК!!!!!

Коментирай

БОЦИ

1 month before

БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ.ТОЙ ДОБРЕ ВЛАДЕЕ И ДВЕТЕ МАТЕРИИ.

Коментирай

Мда

1 month before

Тоя, както винаги, ни лук ял, ни мирисал... в позата на титан, начало и все, и вся! Кафа! Кога ли ще се отървем от тая крадлива и продажна мутра??!

Коментирай

Боклук

1 month before

Ти бе, шопар, ти стани. И после скочи в някой казан за боклук. Боклук!

Коментирай

Ххахахха

1 month before

Абе Тикво, кой от системата щял да се съгласи. Румяна Бъчварова от системата ли беше ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.