Борисов: ПП-ДБ вече са в преизборна кампания. На 8 март решаваме - правителство или избори

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-pp-db-veche-sa-v-preizborna-kampaniya-na-8-mart-reshavame-pravitelstvo-ili-izbori/128502 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: ПП-ДБ вече са в преизборна кампания. На 8 март решаваме - правителство или избори

"ПП- ДБ вече са в предизборна кампания. Ние сме Партия за европейското развитие на България. Европа работи с коалиционно споразумение, а не със сглобка. Ние ще проявим търпение, на 5 март ще представя на партията коалиционното споразумение, на 6 март ще го дам на колегите от ППДБ да го четат. След това имаме конгрес на ЕНП в Букурещ. И на 8 март, ако сме се разбрали, вървим напред, ако не сме се разбрали - отиваме на избори". Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Спокойно и търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им кампания", добави той.

"Споразумението ще бъде за Министерски съвет, регулатори, съдебна система. Сега всички министри са техни и не ги интересува. Ако правилно разбирам, новите парламентарни избори ще бъдат заради регулаторите", каза Борисов и допълни, че няма обяснение за нахалството на ППДБ.

"От всичко, което разбрахме през вчерашния ден, г-н Тагарев не е свършил и 1/5 от работата, която парламентът му е дал да свърши с един замах. Не могат да ни убедят, че си е свършил работата. Ако твърдят обратното, да си намерят други 69 депутати", ядоса се Борисов.

"Разбрах, че външно е виновно за ръкавиците, заместниците му за несвършената работа, а той носи отговорност единствено да се снима в Елисейския дворец", завърши той. 

https://epicenter.bg/

4 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

Абсолютни глупости и лъжи, но пък ме кефи как плебсът дето им вярва се поти, докато си копае рова… Нямате полезен ход в създадената от вас ситуация, но имате право да се учудвате на глупостта си.

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 2 месеца

абе,защо ли не му ВЕРВАМ на другаря Методиев.??? Не знае ли,че докато е в " намагнитения списък",в едно с брат Делян ще прави и казва това, което Галя им заръча

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Боци има план. Как можем да разберем какви са мислите и плановете на Боци? Тук съвременната медицина и логика са безсилни. Ако хората се научим да разбираме за какво си мисли един примат, докато виси на клона, ще разберем и Боци. Май става дума за банан. Страх от големия банан на Бай Ставри. При влизане на сухо боли… А Галя празнува ли 8-ми март...

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Гений ,ве гений! Не случайно е доктор на науките. Да живей Б.Б. Банкянски ,спасителят на България.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.