Борисов се подигра на Тагарев: До лятото ще прати вълнени ръкавици с 5 пръсти на Украйна

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-se-podigra-na-tagarev-do-lyatoto-shte-prati-valneni-rakavici-s-5-prasti-na-ukrayna/129331 SvobodnoSlovo.eu
Борисов се подигра на Тагарев: До лятото ще прати вълнени ръкавици с 5 пръсти на Украйна

Аз съм много голям оптимист, защото най-сетне в Министерския съвет влиза точката за изпращане на вълнени ръкавици с пет пръсти за Украйна. Надявам се министър Тагарев да изпрати ръкавиците за август, може и юли. 

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов иронизира работата на отиващото си правителство на Николай Денков и на министъра на отбраната Тодор Тагарев по повод изпращането на военна помощ за Украйна. 

Борисов отказа да коментира преговорите с "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) и каза, че когато те приключат, вицепремиерът и външен министър Мария Габриел ще обяви "какво се е договорило или не".

Лидерът на ГЕРБ само каза, че в един такъв процес се искат отстъпки. "Мария Габриел трябва да отсъди, защото тя ще работи с тези хора. Убеден съм, че не трябва да обръщаме страната с главата надолу", каза той. 

Бойко Борисов каза, че "няма държави на регулаторите, на прокурорите и на съдебните съвети". Според него след избора на състава правителството трябва да се мисли за регулаторите, а не да се "говори, че министрите нямат значение". 

https://offnews.bg/

8 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Мария Габриел не ходи да пикае без да иска разрешение от Боко...

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

- О, Пешо, здравей! - Маце, сори, ама не съм Пешо... - Отдавна не сме се виждали. Още ли си такъв жребец в леглото? - Щом си казала Пешо, Пешо съм...

Коментирай

Бате Винету

преди 1 месец

Един министър от партията майка си дойде от Саудитска Арабия със самолет пълен с фурми. Дали някой яде от тях? А детската болница дали се построи? Жълтият метал от чекмеджето може да се използва в някой от новите сериали по btv,ако го пазят някъде.

Коментирай

Борис

преди 1 месец

"Мария Габриел не ходи да пикае без да иска разрешение от Боко..." А със сраньето как?Или пък и за него пита?Ако Боко в това време е в зайчарника,тогава к'во пр'аим?

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Иванов, как можа да напишеш - "Борисов трябва да бъде съден за кражба на национален ресурс за спасяване на собствения си зад..ик." Правя ти забележка. Ти още малко и ще кажеш нещо за дупенцето на Боко. Това нещо, дето Борисов има е голям, тлъст, мазен и осран гъз.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.