Борисов се ядоса, че Кирил Петков си приписал общото решение за ”Росенец”

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-se-yadosa-che-kiril-petkov-si-pripisal-obshtoto-reshenie-za-rosenec/113515 SvobodnoSlovo.eu
Борисов се ядоса, че Кирил Петков си приписал общото решение за ”Росенец”

Предложението за “Росенец” беше на ГЕРБ, ДПС и ДБ. Тези решения показват силата на една некоалиция да взема важни за държавата решения. Имаше съпротива от ПП. Сега чувам как той ме призовава да подкрепя нещо, за чийто мащаб сме спорили вчера. Учат се на некоалиционна култура, млади са.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти след като тази сутрин Кирил Петков и Атанас Атанасов от ПП-ДБ за прекратяване концесията на пристанище "Росенец".


Борисов мотивира изказването си с това, че предложението е и част от работата с ГЕРБ, а решението е взето съвместно.


“Побързаха да се покажат пред медиите”, категоричен беше Борисов. 


"Когато има успех, той винаги има много бащи. Хубаво е след подобно решение да се излиза съвместно. Нямам против Петков да съобщи, но да разкаже за това, което сме правили, за да може другите партии да кажат какви са им били съображенията", допълни лидерът на ГЕРБ.

https://frognews.bg/

4 Коментара

Червената шапчица

1 year before

Кой се прави на по-католик от Папата…

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Боци има план. Как можем да разберем какви са мислите и плановете на Боци? Тук съвременната медицина и логика са безсилни. Ако хората се научим да разбираме за какво си мисли един примат, докато виси на клона, ще разберем и Боци. Май става дума за банан. Страх от големия банан на Бай Ставри. При влизане на сухо боли…

Коментирай

Бахой

1 year before

Тиквата е бесен- как може друг да си приписва чужди заслуги и да лъже повече от него!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.