Борисов, стига гавра с вярата! Отврати хората от църква и манастири

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-stiga-gavra-s-vyarata-otvrati-horata-ot-carkva-i-manastiri/6879 SvobodnoSlovo.eu
Борисов, стига гавра с вярата! Отврати хората от църква и манастири

Гласувал и хукнал по манастири. Снимала го Севда как целува ръка на монахиня. Това лицемерие от най-долен тип. Защото Борисов е безбожник. Кръсти се непрекъснато и се кълне в Бог, но всичките му действия са на мафиот антихрист. Години наред потъпква десетте Божи заповеди, но се кланя, раздава от народните пари на синода и поповете му правят ихтибар като на примерен християнин.

Лъжа и измама.

Вярно, че и доста владици, начело с патриарха се държат като слуги пред него и само гледат каква сума ще им преведат от финансовото министерство. Но не ги интересува, че тези пари са на данъкоплатците, на тези които смирено купуват свещички и се молят пред иконите.

Хората се объркаха и не знаят вече той или чернокапците са по-голям проблем за България. И той и те, е верният отговор.

Само заради записите на разговори с негови псувни и просташки изрази, както и чекмеджето с пачките, кюлчетата и пищова всяка уважаваща вярата и себе си църква щеше да го е отлъчила и анатемосала сто пъти досега. Целува им ръце, а превърнал държавната резиденцията в бардак. Това как се съчетава с християнските ценности?

Какъв пример виждат хората в това двулично до перверзност поведение? Разгул, скандали, безчестие, алчност, лъжи и кражби.

Господ гледа и Борисов, и синодалния слугинаж. Винаги идва Видовден!

Д-р Димитър Попкутуев

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.